Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Иван Златев - специалист
Колеги имам един въпрос към вас,и той не е как да направя а откъде да намеря такова нещо... трябва ми пластмасова прозрачна пръчка,във нас имаме точно каквото ми трябва,но ако го взема ще трябва да се изнасям на друг континент,става въпрос за пръчката на щорите(тези с лентичките)пръчката която се върти за отваряне и затваряне на щорите,целта ми е направя "неонова пръчка" в двата края се пробиват 5мм дупки за диодите и работата заспива,светлината се разнася много добре по пръчката,но незнам от къде да намеря,дайте някъв съвет не ми трябва много но .... или дайте съвет какво друго мога да ползвам.
tripioo - специалист
http://www.elektrabg.com/pleksiglas.php ???
let the forece be with you ...
http://obiavi.grad.bg/o-96968-%D0%9F%D1 ... 0%B5%D0%BD

плексигласова пръчка ...
Последна промяна от tripioo на съб мар 03, 2012 10:36 pm, променено общо 1 път.
ivanovrg - специалист
от фирма за щори
те със сигурност имат или могат да ти намерят
miroton - майстор
Като се разкарваш се оглеждай около кошовете.
stiv1961 - майстор
Ако си от по- голям град/ сигурно си от София/ потърси в Бриколаж. Аз съм си купувал такива, има и плътни.
Иван Златев - специалист
не съм от София от малко по-малак град съм Пловдив ,мисля да ида в някой магазин за щори и да изпроса :lol: :lol:
stiv1961 - майстор
В магазин няма да ти дадат, потърси в цех за изработка на щори напр.,,Солис"- нали е Пловдивска :)
SHADOWAWS - специалист
Въпросната пръчка куха ли трябва да бъде, че ако "нетрябва" мога да се разровя из компа ми за адреса на фирма предлагаща такива неща. А ако трябва да е куха, пак същата фирма предлагаше мисля че...

П.П. Адреса в нета го имам, нали ми трябваше за модинг :-D
kostadin_spasov - специалист
"Теолино Пласт" май също бяха в Пловдив, също имаш избор освен в "Бриколаж" и "Баумакс" и "Практикер" :partyman:
Иван Златев - специалист
Проблема е решен,онзи ден минах покрай един магазин за щори и реших да влезна да питам за такива пръчки,за мой късмет имаха взех си 80 см за 1.80 лв предложиха ми и 100 см мисля че на същата цена... такаче проблема ми е решен,на някой друг ако му трябва нещо подобно да знае къде да търси :lol:

Тема "Прозрачна пластмасова пръчка ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: