• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 31
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Представете си че системата е с вода , при източване на водата панелите остават мокри , и тази остатъчна водичка замръзне .Какво имам предвид , панелите Висман имат тръбичка фи-6 , направо я виждам как се е изкапала до капчица водата :wink: .Не съм разчеквал такъв панел , но меандъра на тръбичките се виждат през стъклото , и почти не се забелязва наклон .Ако е с вода -ще се разчита само на доброто източване и дано изолацията не пропусне минусови температури вечер :wink: .
saraneron - специалист
Да, така е,по добре да не се рискува зимата с вода ,ако има съмнение за лошо източване .
stivemaster - майстор
Е що да рискуваш с вода ,толкова е скъп антифриза ли или пак българска работа .Ето за тези работи много се ядосвам колега Филма ,дайте да направим така че да променим тези неща и да не ни подвеждат под общото - "хубава работа ама циганска". Аз затова се и запалих в темата след като прочетох че е голяма философия и е само за богоизбрани обсъжданата система.
В България вече на никой не му се мисли за производство на каквото и да е не останаха и хора които да знаяк кое как може да стане а се заринахме само с папагали дето не спират да повтарят как това не може да стане и не само това. Каквато и да е темата винаги има хора които да докажат че нищо не трябва да се прави защото или не е на сметка или е адски непознато и трудно.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ето Ви една симулация на работата на соларната система. Вдясно третия режим отгоре на долу е режим на прегряване (върху бутона е нарисуван разширителен съд.
http://www.rbbg-partner.com/tt/file/?file=2813
ArturDent - Почти Безобиден
LazarGanev написа:
Ето Ви една симулация на работата на соларната система. Вдясно третия режим отгоре на долу е режим на прегряване (върху бутона е нарисуван разширителен съд.
http://www.rbbg-partner.com/tt/file/?file=2813
Много полезен линк, имайки предвид, че иска име и парола.
:?
Ейййй, съжалявам :? ! Първо опитах да го кача тук, но се оказа по-голям от допустимото и реших да дам линк, макар че имах съмнения и затова после проверих дали се отваря. Както и да е. Файлът е с разширение .ехе, не знам как да го покажа :? Мога да го пратя по пощата на който желае
firediesel - специалист
LazarGanev написа:
Ейййй, съжалявам :? ! Първо опитах да го кача тук, но се оказа по-голям от допустимото и реших да дам линк, макар че имах съмнения и затова после проверих дали се отваря. Както и да е. Файлът е с разширение .ехе, не знам как да го покажа :? Мога да го пратя по пощата на който желае
Архивирай го и след това го качи или му преименувай разширението например ex1.
Пак не става - получава се 3,82Мб, а форума позволява максимум до 2Мб :evil:
saraneron - специалист
Напиши паролата и юзернейма ,ние ще си го гледаме :yawinkle:Може и на лични!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 31

Тема "Защита на слънчев колектор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: