• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко за дърводелството
alata_69 - специалист
http://www.tashev-galving.com
В КАТАЛОГА на продуктите го има
търси в раздел банцизи
pvk1967 - специалист
alata_69 убий ме, но не можах да намеря раздел "банцизи" в сайта който си писал. Мисля че по назад в темата си публикувал снимки на твоята машина! Мен на практика ме интересуват мощността, оборотите с които режеш твърдото дърво и ножчета с колко зъба ползваш от марката BACHO, защото май се набутах с триона, който купих, въпреки че е втора ръка! Разполагам с голям арсенал от дървообработваща техника и е удоволствие да се работи с всичко което имам, без копирния трион обаче! Работата с дърво все още ми е само хоби и затова искам да нямам подобни ядове, защото си имам достатъчно в службата!Колко по вече гледам твои работи във форума, толкова повече се убеждавам, че ми убягва нещо съществено свързано с работата с копирен трион.
pvk1967 - специалист
Е-е-е Еврика! Намерих го! Мисля ,че си направих нужния извод! Благодаря alata_69! Май ще трябва да побългаря това което имам, за да видя дали ще ми задоволи желанията!
ttt - специалист
Забрави за доставка на книги от САЩ. Книги може да си намериш от руските форуми. Например от http://www.lobzik.pri.ee/modules/newbb/ ... &start=800
или от сайтове за безплатни книги като lybrary.nu (иска регистрация за да влезеш).
От там съм насъбрал доста книги ама все не остава време да се занимавам ....
ttt - специалист
Ето една идея за закрепване на ножчетата:

Прикачен файл

939_4df0ef71681dc.jpg
pvk1967 - специалист
E, там е работата я- времето не стига!Пак е добре, че поне желание не губим...!Ще се пробвам в сайтовете посочени от ttt и да видим какво ще намеря там!?
pvk1967 - специалист
Това е моята идея за захващане на ножчетата без щифт!Моят приятел стругар нарече приспособлението ми "бонка"!Така било на специализиран език! Снимани са с телефон, ама на този етап няма как-фотоапарата ми изгоря заедно с апартамента!В случая е само отгоре, за ножчета по- дълги от размера и отрязани само от едната страна!Ако някой иска пояснение-насреща съм!

Прикачен файл

IMG0130A.jpg

Прикачен файл

IMG0133A.jpg

Прикачен файл

IMG0134A.jpg
ttt - специалист
Оказа се че миналия месец са спрели lybrary.nu. Въпреки това мисля че в руския форум ще намериш каквото ти трябва. :)
pvk1967 - специалист
Намерих в един руски сайт неща, които ме заинтригуваха, но не можах да изтегля нищо! Пробвах няколко пъти, но малко след началото връзката се разпадаше! Ще опитам пак! Само чрез теглене през интернет ли може да се снабди човек с тези книги от там?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Машина за рязане на орнаменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: