• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ArturDent - Почти Безобиден
Chefo77, ти не се броиш, пак си от север.
LazarGanev написа:
"сюргюн" би трябвало да е състояние на духа, което не ти позволява да напускаш за дълго местата за усамотение - сега дали е по-разбираемо :? :-D
Това ми напомня за едно събиране, на което "Интелектуалци" си разяснявахме каква е разликата между сфинктер и а..ус.
...
Едното било мускул, а другото продължение на дебелото черво.
Chefo77 - майстор
Не е заради местоположението, а заради контекста. И аз не знаех какво е, ама ...
А и го има в Гугъл.
Виж - вие че не знаете какво е "гьоня", е друго :jg:
schuldiner - майстор
ArturDent написа:
Л бихте ли обяснили на хората по-на-юг какво точно значи "сюргюн" и ако е възможно с картинки ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GLWyPiFYRdA[/youtube]

Ако една снимка спестява сто думи, то точната дума спестява десет снимки... препинателните знаци са полезни, но сами не носят смисъл
LazarGanev - "Велик майстор"
Бе кой гледа препинателни знаци като го подгони сюргюня :-D
VLADO66 - майстор
ArturDent написа:
Chefo77, ти не се броиш, пак си от север.
LazarGanev написа:
"сюргюн" би трябвало да е състояние на духа, което не ти позволява да напускаш за дълго местата за усамотение - сега дали е по-разбираемо :? :-D
Това ми напомня за едно събиране, на което "Интелектуалци" си разяснявахме каква е разликата между сфинктер и а..ус.
...
Едното било мускул, а другото продължение на дебелото черво.
Това ми напомня на едно друго сравнение/многозначност/ на една дума-пи.ка означава женски полов орган,а пу.ка е състояние на духа.
LazarGanev - "Велик майстор"
Езикова бариера ли - няма такова нещо в бизнеса:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 42#p408442
masterval - майстор
stiv1961
Самата тераса е има- няма 1.5 кв.м. Става само да излезеш и да изпушиш една цигара/ ако жена ти не дава да се пуши вътре/. Моята даже съм я иззидал с итонг.

И в литературата има описани случаи на зазиждане на жена...
stiv1961 - майстор
А скобите нищо ли не ти говорят :) Ако не, върни се в 3-ти или 4-ти клас/ не си спомням/ :?
С помощта на скобите се отделят синтактично-интонационно вметнати изрази и цели изречения. Те имат по-голяма отделителна сила от запетаята и тирето. С използването на скоби се подчертава, че ограденият израз има допълнително, уточняващо значение :)
sstefanov - майстор
Така излиза, че цигарата си иззидал с итонг :)
masterval - майстор
Stiv, вярно, не е чяк като "Къща за куче собствено производство", но все пак е весело :-D
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: