• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Johny - майстор
Не!
hidrazin - майстор
Ето ти схемата му.Сега остава да си го поправиш.Повече помощ от това - здраве! :cool:
Изображение
vvventsi - специалист
tino-ni-no написа:
еи хора не ме разбираите погрешно батерията не я меря на сапротивление а на напрежение V.
вапросат ми беше защо като е на зумер и ми пищи без да е вклучен да замерва.развален ли е според вас
преди това не съм мерил нищо с него дадоха ми го.възможно ли да е от слаба батерия.
Да развален е, щом без да си допрял кабелите един във друг и пищи значи е развален!!!
kam34 - специалист
Обикновено ментаците писват за постоянно като премериш колко ома има в контакта. :lol:
А ако мериш амперите в контакта гърмят яко чак се топят сонди.
Subsa - специалист
Такива спомени имам с този модел, предполагам и hidrazin взе схемата от eshop форума от моята тема там :)
hidrazin - майстор
Не е от там схемата - може би от тук:
http://master-tv.com/article/mult/m890f.gif
Тази схема я има на много места в нета - MASTECH има не само у нас. Руснаците са доста по-близо
до Китай от нас. :mrgreen:
Пък и форума на eshop не е единствения и неповторим форум по света. :prayer:
И тук има по характерни повреди в тези мулицети и схеми:
MASTECH
Аз имам един MY68 дето съм го купувал 98 или 99 година - още е читав и си го ползвам.
:partyman:
Subsa - специалист
Така е, има някой уреди, просто нямат късмет. :partyman:
hidrazin - майстор
Ами то зависи на колко операции е ходил човек - ако е само една са му извадили само едната ръка.
Сещай се откъде. :lol:
Пък и уреда колкото и да е дуракоустийчив като си попадне на "майстора" ...
:partyman:
Найденов - специалист
Май някой (не казвам, че си ти, tino-ni-no) е мерил напрежение на обхвата, който е показан на снимката? Аз така от небрежност #-o прецаках един мултицет от този тип, макар, че поназнайвам :wink: как се ползва и на какви обхвати и кое шило де се ръга. Частично реших проблема като разпоих зумера за да не ми писка и не ползвам този обхват, ама не съм го сравнявал с друг мултицет за другите обхвати.
Но след като hidrazin така любезно е показал схема (благодаря ти пак :partyman: ) може да се почопля за спорта и ако имам успех- ще споделя.
Като начало бих заподозрял генераратора за зумера, изграден на 4011 :? .
  • 1
  • 2

Тема "въпрос за мултицет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: