• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 42
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
a_anastassov написа:
Прав сте колега, че "Раздела е ,,Опушване на ....."". Но ако пушека е положително зареден, ще подам отрицателно високо напрежение към опушвания продукт. По този начин ще намаля времето за опушване.
Покажи как става де, стига с тия философии :)
a_anastassov - специалист
Колега stiv1961,
Разбирам от Вашият отговор, че електрическият заряд може да бъде и "Вкусен :-D " (научих нещо ново). Благодаря.
Не разбирам кое е спам, защото въпроса ми е по темата. Мисля, че Вашият отговор е спам, защото не отговаря на въпроса ми и няма нищо общо с темата - "Вкусен" важи за всички теми в "Готварство, туршии и зимнина".
Спам -> информация, която не е желана.
Stefan_62 - майстор
a_anastassov написа:
Здравейте колеги,
Знае ли някой какъв е заряда на пушека ? - Положителен, отрицателен или неутрален.
:?: Е кажи най-после и на нас незнаещите, какъв заряд има този пушек и какво толкова му е лошото? В края на краищата всеки сам си решава какво и как да консумира. Ако си противник на консумацията на пушени продкти, пусни си друга тема в "Говорилня" или "От всичко по малко" и разисквай там кое е положителното и кое е отрицателното на пушека. Тука все пак е "Готварство, туршии и зимнина" :lol:
Stefan_62 написа:
a_anastassov написа:
Здравейте колеги,
Знае ли някой какъв е заряда на пушека ? - Положителен, отрицателен или неутрален.
:?: Е кажи най-после и на нас незнаещите, какъв заряд има този пушек и какво толкова му е лошото? В края на краищата всеки сам си решава какво и как да консумира. Ако си противник на консумацията на пушени продкти, пусни си друга тема в "Говорилня" или "От всичко по малко" и разисквай там кое е положителното и кое е отрицателното на пушека. Тука все пак е "Готварство, туршии и зимнина" :lol:
Аз не знам какъв е заряда на пушека. Затова питам вас. Идеята ми е да ускоря процеса на опушването.
Stefan_62 - майстор
a_anastassov написа:
Аз не знам какъв е заряда на пушека. Затова питам вас. Идеята ми е да ускоря процеса на опушването.
Ами обясни, че такъв ти е въпроса, няма лошо в желанието ти за ускоряване на процеса. От по-горните ти постове човек като ги чете остава с убеждението, че знаеш и просто проверяваш дали някой друг знае. А и от диспута ти с колегата "stiv1961" излиза малко като заяждане. Ами все някой може и да знае и да отговори. Успех. :drinkers:
stiv1961 - майстор
a_anastassov написа:
Колега stiv1961,
Разбирам от Вашият отговор, че електрическият заряд може да бъде и "Вкусен :-D " (научих нещо ново). Благодаря.
Не разбирам кое е спам, защото въпроса ми е по темата. Мисля, че Вашият отговор е спам, защото не отговаря на въпроса ми и няма нищо общо с темата - "Вкусен" важи за всички теми в "Готварство, туршии и зимнина".
Спам -> информация, която не е желана.
Още много неща ще научиш тук.
П.П.Къде съм писал за спам? Писах, че темата е за опушване а не за заряд и,,разряд" на пушека :-D
stiv1961 : "Вкусен :-D
И вместо да спамите вземете покажете нещо и вие"
Stefan_62 написа:
a_anastassov написа:
Ами обясни, че такъв ти е въпроса, няма лошо в желанието ти за ускоряване на процеса. От по-горните ти постове човек като ги чете остава с убеждението, че знаеш и просто проверяваш дали някой друг знае. А и от диспута ти с колегата "stiv1961" излиза малко като заяждане. Ами все някой може и да знае и да отговори. Успех. :drinkers:
Колега Stefan_62,
След като прочетох Вашият пост и след това моят въпрос, разбрах, че въпросът ми може да се тълкува двузначно. Вината е моя - не съм задал въпроса си така, че да няма тълкуване. ИЗВИНЯВАМ се на всички.
Като извинение към stiv1961 ще разкажа една истинска случка:
Прди години бях на една сбирка по случай пенсионирането на един колега. Той казваше, че на младини е преболедувал атеросклерозата. На въпроса ми как така? - той ми отговори следното:
Когато бях млад много забравях - "оправях" сутрин жената и до обяд си "забравях" и пак я "оправях"... вечерта - пак.
Но сега "помня" по цял месец
Последна промяна от a_anastassov на чет мар 15, 2012 5:47 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
Aаааа, верно, значи спамите а не пишете по същество. Айде изплюй камъчето и да приключваме, че уикенда наближава и не знам какво ще ми дойде на ума за опушване :-D Да дам по- голям заряд де :-D
stiv1961 написа:
Aаааа, верно, значи спамите а не пишете по същество. :-D
Кое е спам? Може би това, че Ви се извинявам?
stiv1961 - майстор
Колега, от 8/ осем/ твои поста до сега аз поне нищо не разбрах. Само един въпрос за дима ама не знаеш отговора ли или си чешеш само пръстите :?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 42

Тема "Опушване на месо и риба." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: