Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
iv_che - помощник
@emerald
Ако правилно виждам на снимката душа е пак затворен отстрани, само отпред има място но ако е тясно настрани пак си е тясно
Emerald - модератор
iv_che написа:
@emerald
Ако правилно виждам на снимката душа е пак затворен отстрани, само отпред има място но ако е тясно настрани пак си е тясно
Душ-кабината от отградена частично, колкото да не се мокри навсякъде. Забележи освен това преградата. Чисто стъкло без никакви рамки, така че да е колкото се може по-"невидимо".
Няма начин да избуташ стените, освен ако не направиш преустройство за реално увеличаване на площта. Но винаги можеш да използваш всички прийоми за визуален, зрителен ефект за да не се чувствате там като в дупка.
Това е според мен най-компактния душпанел
emerald,здравей! Възхищавам се много на всичките ти идеи,които прочетох до тук,а тази,последната(със стъклото за душ-кабината) на мен ще ми пасне идеално за моята баня, защото и аз имам същия проблем. Искам само да те питам тази стеничка от какво би могла да се направи?
Emerald - модератор
Хм...итонг предполагам...или някаква пвц- плоскост. :? Във всеки случай, стеничката не е задължителна. В случая е доста декоративна и съвсем на място. Макар и малко над повърхността на плота, стеничката определя отграничаването на зоните много конкретно. :?
iv_che - помощник
Здравейте, най-сетне приключихме с ремонта на банята- получи се точно така както си го представях и съм страаашно доволна. От малкото помещение 1.30м на 1.90м направихме компактна и функционална баня и тоалетна.

Сега душ пространството е отделено със завеса, но по-нататък ще направим плъзгащи врати ( просто сега ще ни е по- удобно да си къпем бебчето така :))

Ето снимки на банята, която дори има врата вече:)))

Прикачен файл

DSC05476_.jpg
баня
DSC05476_.jpg (51.59 KиБ) Видяна 5720 пъти

Прикачен файл

DSC05477_.jpg
баня
DSC05477_.jpg (47.11 KиБ) Видяна 5720 пъти

Прикачен файл

DSC05486_.jpg
баня
DSC05486_.jpg (65.53 KиБ) Видяна 5720 пъти

Прикачен файл

DSC05499_.jpg
баня
DSC05499_.jpg (50.09 KиБ) Видяна 5720 пъти
bugsbunni - специалист
Според мен най-добрият вариянт за теб е душ корито със завеса. :?
iv_che Станало е чудно на скица изглеждаше къде къде по тясно. Много ми харесват плочките и аз ъсм се ориентирала към тази оранжева гама ще споделиш ли от къде са купени и каква им е цената?
pecito82 - помощник
Ивче нетрябвали там дето е душа плочките да са по на ниско от тези на цялата баня така като се къпеш навсякаде ще е мокро
gnl77 - помощник
iv_che много ви е хубава банята , но само че не виждам къде е бойлера?

Тема "Моля ви за съвети за план на малка баня+WC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: