• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
bulhomes2 - майстор
Chefo77 написа:
... (5.6 кг) до България, ми отговориха между 33 и 40 паунда. ...
А Емпреса и Бритс вземат 1.2 паунда на килограм ....
Нещо си противоречиш - 5.6 кг х 1.2 паунда=6.72 паунда???
Ползвал съм Емпреса и Габко и от двете съм доволен. В Емпреса беше много объркана работата - разбираш за стоката си чак като дойде в България. Може и да са се поправили - поне от година не съм ги ползвал. Но иначе си е евтин транспорт. Случвало ми се е стоки от държави, които нямат доставка до BG, да ги поръчам до UK и от там с някоя от куриерските до тук. Не съм имал неполучена стока досега.
dragozow - майстор
Има фирми които доставят за 2.20 лв на килограм. Това не е много.
Chefo77 - майстор
bulhomes2 написа:
Chefo77 написа:
... (5.6 кг) до България, ми отговориха между 33 и 40 паунда. ...
А Емпреса и Бритс вземат 1.2 паунда на килограм ....
Нещо си противоречиш - 5.6 кг х 1.2 паунда=6.72 паунда???
Не си противореча, просто смесваш двете неща. Харесах си машинка за сладолед, търговците не пращаха до България. Питах какво ще струва да го пратят, отговориха ми между 33 и 40 паунда, през британските пощи.
Емпреса и Бритс са съвсем отделно и вземат по 1.2 паунда, ако след като купиш стоката я пратиш в техен офис в Британия. От техния офис дотук е 1.2 паунда. Иначе си плащаш до тях. И пак, при цена на машина 10-15 паунда, да дам още 8-10 до техен офис и още 7 дотук ... Виждам, че знаеш за услугите им, пояснявам за други, които не са ги ползвали :)
Но не си сгрешил - и сега е същото. Пълен шит са им списъците, дори сме имали закъснение от 3 (три) месеца, защото бяха добавили името на жена ми в списък, който беше минал с 1 седмица ... Забравили хората, като раздали стоката останала пратката и така. Но наистина - не се губи!
dragozow - майстор
Можеш да ползваш тези:
http://gabco.org/index.php
Дават ти адрес в Англия, посочваш като получател твоето име и ID, което ти дават при регистрация. След това 2.20 лв на килограм и за 10-15 дни е в България. Можеш да го вземеш от офис или да ти го пратят с куриер.
v_tan - специалист
Да и аз ползвам gabco. доставиха ми циркулярен трион и колектор за подово. Доволен съм от доставката и отношението. Не е скъпо.
cvetanmu - специалист
Прегледай и тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=118754 - да не останеш неприятно изненадан накрая.
  • 1
  • 2

Тема "Телоподавка от EBAY" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: