Пак ще те питам - кое на зегето на Спарки е БЪЛГАРСКО, след като се прави в Китай, а печалбата отива в Германия??? КОИ хора в България печелят от това, че ТИ избираш българското?
Аз избирам българските стоки. Битова химия. Козметика. Текстил. ХРАНА. Много материали и консумативи за строителството. Ръчни инструменти. Техника?

Аз избирам българските стоки. Битова химия. Козметика. Текстил. ХРАНА. Много материали и консумативи за строителството. Ръчни инструменти. Техника?

.jpg)

. Ако се чудите още и не сте опряли до него се намира в гр.София ул.Искър 49 . Сервизен център Бушона . Мисля , че чичко GOOGLE ще ви даде повече инфо за него
  . Ако се чудите още и не сте опряли до него се намира в гр.София ул.Искър 49 . Сервизен център Бушона . Мисля , че чичко GOOGLE ще ви даде повече инфо за него  Сигурно е сервизен център под прикритие или в нелегалност. Разгледах целия сайт никъде не пише ремонт на електроинструменти, еле пък на Парксайд.
 Сигурно е сервизен център под прикритие или в нелегалност. Разгледах целия сайт никъде не пише ремонт на електроинструменти, еле пък на Парксайд.