Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
LazarGanev - "Велик майстор"
Стефко написа:
А как ти звучи в Испания имена като Лазар, Стефан и т.н.? Там е редно да са Хорхе, Педро, и т.н.
Редно е в твоя мозък, в Испания не е редно. Всеки е с името си - има и Лазар, и Стефан, и Джамал, и Арон. Другото е комплексарство.
Spokoiniq - майстор
Добре дошъл, пич! :partyman: Доколкото прочетох на турски значи "предвидлив" :)

до някой буден модератор-намирисва ми на расизъм...изповеданието и името на човека са си негова работа, а Стефан и с католиците от Раковски май имаше проблем...
Стефко - специалист
Грешиш колега. Въобще не съм расист. Аз попитах само от любопитство.
sez_djebel - специалист
Стефко написа:
Привет! А как ти е истинското име? Моето е Стефан.
Здрасти Стефане ! Истинското ми име ( както е предвидил колегата ) е Сезгин ! Няма проблем - може да питате всякакви въпроси ! :thumbs:
Стефко - специалист
Така е по-добре, Сезгине. Надявам се, че не съм те засегнал с нещо.
sez_djebel - специалист
Spokoiniq написа:
Добре дошъл, пич! :partyman: Доколкото прочетох на турски значи "предвидлив" :)

до някой буден модератор-намирисва ми на расизъм...изповеданието и името на човека са си негова работа, а Стефан и с католиците от Раковски май имаше проблем...
Добре заварил ! Името ми по точно означава - " прозрение ", " предусещане " (което всъщност включва и "предвидлив" ) ! :2thumbs:
sez_djebel - специалист
LazarGanev написа:
Здрасти Сезго! Какви са тези водомери наредени на щранг ф25 - ще успее ли да г захрани? По проект така ли е?
Стефко написа:
Привет! А как ти е истинското име? Моето е Стефан. Добрите хора никога не се крият зад измислени никове.
Предполагам Сезго е галено от Сезгин, както Стефко е галеното на Стефан - това нали не те притеснява Стефане? И въобще защо питаш за истинското име, нали не си информатор на ДС? Регистрацията във форума не изисква истинското име, ти над правилата ли си?
Здрасти Лазаре ! В случая водната инсталация е съществуваща ( направена е от служител на местното Вик ) , а аз само монтирах водомерите ! :wink:
sez_djebel - специалист
aristokrata написа:
Здрасти,Сезго и добре дошъл :)
Здрасти Мишо ! :hallo:
Mapek - специалист
Добре дошъл аркадаш!

Тема "Здравейте ! Аз съм Сезго от Джебел !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: