Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Matchless - специалист
pinka написа:
ТОВА Е МЯСТОТО ЗА ПЛОТА ОТДОЛУ ЩЕ СА БОЙЛЕРА И ПЕРАЛНЯТА
Може вратички от цветно или мат стъкло.
pinka - помощник
вратичките ще са от алуми ниев профил с тъмно стъкло когато станат ще кача снимки,проблема е плота.може ли да исползвами ПДЧ?
Matchless - специалист
pinka написа:
вратичките ще са от алуми ниев профил с тъмно стъкло когато станат ще кача снимки,проблема е плота.може ли да исползвами ПДЧ?
Прекалено е влажно за ПДЧ, бетонен с фаянс е добре, но след като е налепен на стените и пода незнам как би могъл да се изгради с арматура. Може би специалистите ще се изкажат за начина. На жълти и сини плочки дали ще стои добре алуминий с тъмно стъкло? Вратичките с панти ли ще са и алуминия боядисан или естествен цвят?
mladkal - майстор
pinka написа:
Можеш да използваш ПДЧ плот, който се ползва за направата на кухненски плотове. НЕ Е УДАЧЕН за помещение с концентрация на влага, но ако СИЛИКОНИРАШ всеки едни срез, всяка една видия, която ще влезе в дървото -т.е. ПДЧто може и да пожънеш успех и да ти издържи повечко време. Идеята за такива плотове е дасе правят от техн, камък, мрамор и други подобни материи, които са влагоустойчиви, но там вече е въпрос на и на парички.

http://stonecenter.business.bg/
http://ottyk-ottam.com/index.php?a=2&b=2588
www.novara-plus.com/

Желая ти успех!
pinka - помощник
Вратичките щеса плъзгащи бели и няма да е грозно защото и прозорчето и вратата са алуминиеви.Понеже неможем да намерим друга алтернатива ще сложим ПДЧ,колкото искара а между другото ще търсим и ПВЦ.Много ми е интересно производителите на мебели за баня от какво ги изработват.Питахме в няколко фирми немогат ли да ни направят само плот-отказват.Интересна работа.
Matchless - специалист
pinka написа:
Вратичките щеса плъзгащи бели и няма да е грозно защото и прозорчето и вратата са алуминиеви.Понеже неможем да намерим друга алтернатива ще сложим ПДЧ,колкото искара а между другото ще търсим и ПВЦ.Много ми е интересно производителите на мебели за баня от какво ги изработват.Питахме в няколко фирми немогат ли да ни направят само плот-отказват.Интересна работа.
Плотове правят, мисля една пловдивска фирма и беше обсъждано във форума, но дори и да еПДЧ пак е необходима основа - шкаф.
mladkal - майстор
pinka написа:
Значи аз си закупих едно, което е дървено -вид ПДЧ. Даже май си е съвсем обикновенно ПДЧ само че е боядисано тип "прахово боядисване", което е до някаква степен е по-влагоустойчиво. Само че, гърба на въпросната мебел -шкаф за баня е направен от фазер, който естествено се скапва от влажността в помещението. за целта - ако слагаш такъв тип шкафове под плота те съветвам да ги допреш плътно до стената след което по всичките им ръбове да ги силиконираш - така че влагата от кондеза по стените която евентулано може да се стича да не може да пропива по гърба на шкафа, както и по задните срезове на ПДЧ плоскота, от която е изработен шкафа.
pinka - помощник
Ето как се получи със плот от ПДЧ.Да се надяваме че ще издържи повече време.

Прикачен файл

S6002141-4.jpg
S6002141-4.jpg (130.91 KиБ) Видяна 8541 пъти
pinka - помощник
А ето и останалата част

Прикачен файл

S6002146-4.jpg
S6002146-4.jpg (212 KиБ) Видяна 8540 пъти
кака Лара - специалист
Снимай и шкафчетата, плс.
Много добре е станал плота, точно такъв искам и аз, и понеже мраморния ще ми дойде нанагорно, ще трябва да се примиря с нещо малотрайно.
На какво се държи самия плот?

Тема "плот ва вградена мивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: