Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Тая врата я правя като измеря мястото и махна 5 мм и след кантиране с кант 2 мм фугата остава 1 мм. Важно е къде е мерено понеже тези панти се водят открит кант тоест размера и идва след измерване между вътрешния край на страниците.
SoWhat - специалист
Ето размери на ъглов шкаф. С кафяв цвят съм оцветил вратите. Те са с 2 см. по-тесни /с канта/. Тавана е над страниците, дъното между. Всичко работи перфектно.

Прикачен файл

12345.jpg
shadowman - майстор
Става въпрос за шкаф под 45 градуса, виж снимките на предишната страница.
Slavi1 - напреднал
Ако наистина има луфт по 3 мм. от всяка страна, значи има грешка при монтажа на пантите към страницата на шкафа.
stoyanova.h - помощник
neznam kade e greshkata kakva trqbva da e pantata i kak da premerq na kolko santimetra ot kraq na stranicata trqbva da se sloji?
stoyanova.h - помощник
Извинете за шрифта!

Едната грешка я открих на горната страна разтоянието от пантат до края на страницата е 3,9см, а от долната 3,5! Но пък това се отразява само на това че отдолу има фуга а отгоре не!
shadowman - майстор
Центъра на винта трябва да е на 37 мм от началото на страницата, но се допускат грешки когато се прави с врата в едната ръка и винтоверт в другата. Аз имам шаблон :-D .
stoyanova.h - помощник
Нашият ъгъл не е 90 ггадуса, съответно и този ъгъл не е 45 градуса, но пък това няма нищо общо с фугата, охнезнам ще отрежа вратата да се свършва май!

Прикачен файл

DSC03162.JPG Ето това е фугата! Лявата врата не се отваря.

Прикачен файл

DSC03165.JPG Това се получи! Въпреки всичко на мен си ми харесва...

Тема "Помощ за Изработка на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: