Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
stivemaster - майстор
Докога ще ви дават възможност да издевателствате над нервите ни не знам,знаете каква ще е реакцията и пак .Всеки модератор трябваше моментално да изтрие тъпата тема ,защото виждаме докъде води "дискусията" по такива теми ,дето не са работа на 95% от хората в България - градация. Все едно обсъждаш темата с хлапета ,колкото повече толкова подобре , според тях .
Правя следващ опит като публикувам отговор от ДНСК на интереса на обикновени граждани към темата http://www.dnsk.mrrb.government.bg/UI/H ... QcqCy1QHjG
А към мнението "като питаш ще ти забранят" искам да обърна внимание на колегата , да си опича акъла да не попадне на някой без чувство за хумор комшия ,че тогава ..........
svetliopi44 - Чирак...
Брей, и какво разбра от поста бе големецо.
Просто му казах че никой няма да му разреши.
А дали аз имам чуство за хумор а ??? как мислиш.
jekasus - майстор
stivemaster написа:
Докога ще ви дават възможност да издевателствате над нервите ни не знам,знаете каква ще е реакцията и пак .Всеки модератор трябваше моментално да изтрие тъпата тема ,защото виждаме докъде води "дискусията" по такива теми
Не трябва да се трият такива теми, човек талибан ще кърти без да пита и винаги ще мисли, че 60 м2 са абсолютно негова собственост и няма никакви задължения към комшиите си.
Човек разумен ще прочете подобна тема и ще му минат подобни мераци, а и ще може да спре "талибана" по един или друг начин.
darakchiev - специалист
stivemaster написа:
Докога ще ви дават възможност да издевателствате над нервите ни не знам,знаете каква ще е реакцията и пак .Всеки модератор трябваше моментално да изтрие тъпата тема ,защото виждаме докъде води "дискусията" по такива теми ,дето не са работа на 95% от хората в България - градация. Все едно обсъждаш темата с хлапета ,колкото повече толкова подобре , според тях .
Правя следващ опит като публикувам отговор от ДНСК на интереса на обикновени граждани към темата http://www.dnsk.mrrb.government.bg/UI/H ... QcqCy1QHjG
А към мнението "като питаш ще ти забранят" искам да обърна внимание на колегата , да си опича акъла да не попадне на някой без чувство за хумор комшия ,че тогава ..........

Форумът е ''направи си сам'' така че не виждам защо да не си пусна тема, а ти като не искаш да си хабиш нервите недей да четеш. Не съм писал никъде по горе че ще къртя и събарям без да съм убеден че ще навредя на някого. Доколкото становищата на ДНСК, къде бяха като почна масовото усвояване преди 10-на год. Поздрави и дано само умни теми да се пускат от тук нататък за да няма повече издевателства върху хора като теб.
Johny - майстор
Aбе какво ми се изхвърляте с тези от ДНСК. Каква корупция и бюрокрация е там - ум да ти зайде! ДНСК това, ДНСК онова - до 87 година било търпимо и от веднаж стана незаконно. Нещо да се говори за теническата част на въпроса - НИЩО! Само дето гладните станаха много и трябва да папат и да пият човешка кръв.
Е как така, ако си бутнал панела преди 87г, сградата е безопасна, а ако е след 87г, изведнаж става опасно? Дайте моля, разумно обяснение на този въпрос.
Някой минавал ли е през тяхната месомелачка а? Аз съм минавал - узконявал съм обект. Дават ти един поменник с 26 точки, които трябва да изпълниш, само са 4-5 смислени, а останалите коя от коя по-тъпа. И те връщат по 5 пъти и пак няма угодия. Та тези 4-5 точки ги оправдавам, защото трябва да има ред в тази държава, а останалото нито има общо с устойчивстта на сградите, нито със здравият разум.
Два месеца се мотах с разни документи, накрая платих на нужният човек и за два дни получих заветното становище, защото пък без него онези кожодери от енергото не дават ток....
Колкото повече спънки ти създава бюрократа, толкова повече оправдава собственото си съществуване - иначе ще го съкратят. Надули са се като парени въшки и всички освен тях са простосмъртни и нищожни.
Та господа конструктори, гледайте си сметките и не ми тикайте пред очите повече ДНСК. Вашата работа е важна за всяка сграда - това не го оспорвам, но не ме убеждавайте, че и сред вас няма автори на безумни решения и че сте безгрешни, защото мога да ви дам примери за противното.
Бъдете живи и здрави!
Стефко - специалист
Колега Johny,
Нещо си се подпалил. Прав си. Но какво от това. Не си в състояние да спреш корупцията. Тя е станала държавна политика. А това води към дъното. Сега ще започнат разните архитекти и конструктори, подвизаващи се във форума, да те апострофират, и да ти доказват колко не си прав. И това са в голямата си част млади хора, които тепърва започват трудовата си кариера. Но иначе са надъхани, понеже има така заветната диплома. И кой знае как получена.

Не знам дали видяхте проекта на Цилков, от неговата молба за гласуване. Аз така и не разбрах защо трябва да ни моли да гласуваме за неговия проект? Вероятно е дипломната му работа. :? Оценка за неговата работа могат да дават неговите клиенти. И колкото са повече доволните, толкова по-добре за него. Но щом е достигнал до положението да моли форума за подкрепа, работата е ясна. Поне за мен. Преди имаше подобни теми - подкрепете снимката на детето ми, то е най-красиво. Ужас!
Leon - специалист
stivemaster написа:
......
.Всеки модератор трябваше моментално да изтрие тъпата тема ,защото виждаме докъде води "дискусията" по такива теми ,дето не са работа на 95% от хората в България - ..........
Освен да дуеш мускули и да плашиш с доносничество в полза на ДНСК, с какво доказа че си от петте % ?

Като е тъпа темата - не я чети!
Leon - специалист
Стефко написа:
Колега Johny,
..... Оценка за неговата работа могат да дават неговите клиенти.
....... Ужас!
оффф...

Стефчо,

Що пък да не можем да дадем оценка и ние?
Доколко е пасивна - не знам.
Като архитектура обаче ми прилича на заводско хале.
От село съм и така мисля! :lol:
Стефко - специалист
Leon написа:
..Що пък да не можем да дадем оценка и ние?
:
Защото само Вие си вярвате на оценките. Защото с нивото на образованието през последните 20 г на всяко ниво положението е безнадеждно. Пример - идва при мен на работа надъхан млад колега, с диплома. При пробния тест се оказа пълна трагедия. Даже и таблицата за умножение му беше проблем. Не искам да влизам в подробности.

И най-лошото е, че следващите управляващи на страната са с това нулево ниво на образование.
Leon - специалист
Стефко написа:
Защото само Вие си вярвате на оценките. .
Кои сме ние бре Стефко?

:wink:

Тема "Ремонт в панелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: