Тук всеки може да качи собствени снимки и да представи себе си пред общонстта.
sez_djebel - специалист
kendal написа:
кола гелсин
Почти е вярно ! Пише се - kolay gelsin - ( колай гелсин ) . Означава - " лека работа " ! :wink:
sez_djebel - специалист
Mapek написа:
Добре дошъл аркадаш!
Добре заварил ! :)
LazarGanev - "Велик майстор"
sez_djebel написа:
kendal написа:
кола гелсин
Почти е вярно ! Пише се - kolay gelsin - ( колай гелсин ) . Означава - " лека работа " ! :wink:
gelsin (гельсин) означава "да дойде" според мен. Как точно се превежда kolay, че целия израз да означава " лека работа " :? ? Според мен по-подходящ превод е "Успех да те споходи (ти желая)", ама може и да греша с английския :wink: :prost:
ПП между другото за първи път срещам този израз :)
bigdragon - майстор
sez_djebel написа:
Прикачен файл:
МАЙСТОР - СЕЗГО 1 (Large).JPG
Едно здрасти и от мен!
И след като си казал да питаме, питам:
Апартамент 4 как си плаща водата :?
sez_djebel - специалист
LazarGanev написа:
sez_djebel написа:
kendal написа:
кола гелсин
gelsin (гельсин) означава "да дойде" според мен. Как точно се превежда kolay, че целия израз да означава " лека работа " :? ? Според мен по-подходящ превод е "Успех да те споходи (ти желая)", ама може и да греша с английския :wink: :prost:
ПП между другото за първи път срещам този израз :)
В директен превод по думи и ред е така - "лесно да дойде" , но по значение е " лека работа" ! Поради това по горе съм писал "Означава " , а не " се превежда " ! :?:
Директните преводи в много езици изглеждат понякога смешни , но това е положението ! :)
sez_djebel - специалист
bigdragon написа:
sez_djebel написа:
Прикачен файл:
МАЙСТОР - СЕЗГО 1 (Large).JPG
Едно здрасти и от мен!
И след като си казал да питаме, питам:
Апартамент 4 как си плаща водата :?
Здрасти на Големия Дракон ! :)
Ами обяснението е просто - това са контролни водомери ! Собственика на Хотела ( снимката е от хотел ) предвидливо е накарал колегата от ВиК ( този който е направил инсталацията ) да направи така , че след време да може да монтира водомери за всеки етаж ! Е считай, че това време е дошло и майстора монтиращ водомерите съм Аз ! А снимката е направена точно, когато монтирах предпоследния водомер ! Последният го монтирах " ПОСЛЕДЕН " :) , затова на снимката не се вижда :) :? :wink:
kendal - специалист
няма значение бе сезго важното е да сме бис бизе
sez_djebel - специалист
kendal написа:
няма значение бе сезго важното е да сме бис бизе
:thumbs:
housedoktor - майстор
Здравей и от мен:) Виждам появата ти във форума не е останала незабелязана :-D . Пожелавам ти приятни моменти сред нас
sez_djebel - специалист
housedoktor написа:
Здравей и от мен:) Виждам появата ти във форума не е останала незабелязана :-D . Пожелавам ти приятни моменти сред нас
Здрасти ! :)

Тема "Здравейте ! Аз съм Сезго от Джебел !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: