• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всички въпроси за вилата.
Leon - специалист
Успех!

И да дадеш отзиви, че и аз я загледах.
nikivd - специалист
Понеже ми казаха, че фрезата е разглобена в кашон и няма масло, дали трябва да се прави разработка на двигателя? Предполагам, че в завода не е и палена.
kuger - майстор
С машината ще дойде инструкция, придържаш се към нея, и няма проблем. Все пак не я зори в началото.
Фирмата доставчик не казва ли нищо по въпроса?
Стояне ти си ми съученик от ТМТ но няма да се кой съм.Но това не толкова важно.Искам да те питам тия китайчета читави ли са.По специално тая твоята или Гарденията.Предстои ми тези дни да купувам че моята старата я откраднаха.
stiv1961 - майстор
mitrev написа:
Стояне ти си ми съученик от ТМТ но няма да се кой съм.Но това не толкова важно.Искам да те питам тия китайчета читави ли са.По специално тая твоята или Гарденията.Предстои ми тези дни да купувам че моята старата я откраднаха.
Ха сега де, не мога да се сетя по фамилията само. Ами моята я имам от една година и за това време/ един сезон/ не е имало проблем. На 6 м.ч. смених маслото в двигателя, сега е на 20 м.ч. А бе всичко е въпрос на късмет, те тия фрези от тоя ценови клас са всички с китайски двигатели/ май :) /
ebahti - майстор
ArturDent написа:
4-тактова. 16 лв/ден.

Ако ползваш два пъти в годината - 36 лв. , за 10 години 360 лв....
Математиката некога мн. ми куцаше.....ама 16+16= 32 ,ако не бъркам :?
stiv1961 - майстор
ebahti написа:
ArturDent написа:
4-тактова. 16 лв/ден.

Ако ползваш два пъти в годината - 36 лв. , за 10 години 360 лв....
Математиката некога мн. ми куцаше.....ама 16+16= 32 ,ако не бъркам :?
Не бъркаш :) ArturDent, ако имаш и ремарке знаеш ли колко друга работа може да ти върши. Аз например миналата година си прекарах от р.Тунджа поне един тон смесена маса. Вчера къртихме у баджанака една мивка и фаянс, после боклука на ремаркето и айде на сметището/ кмета на селото не разрешава никакви строителни отпадъци пред къщите/. Пък още като изляза и подкарам към центъра да пийна една- две бири поне 5/ пет/ съселяни ме питат колко вземам на декар :-D Дали да не почна нов бизнес :? :-D
vvventsi - специалист
Нашта фреза е самоделка,не е купешка! бащами и един негов колега я правиха. има и ремарке и метални колелета със орало за оране!
kuger - майстор
stiv1961 написа:
mitrev написа:
Ха сега де, не мога да се сетя по фамилията само. Ами моята я имам от една година и за това време/ един сезон/ не е имало проблем. На 6 м.ч. смених маслото в двигателя, сега е на 20 м.ч. А бе всичко е въпрос на късмет, те тия фрези от тоя ценови клас са всички с китайски двигатели/ май :) /

Моята е с мотор Субару, на табелката му си пише че е японец.
nikivd - специалист
Закупих и бензинова водна помпа. В книжката и дума не е написано за разработване на двигателя. Но усеща се, че сегментите още не са паснали. Като дръпна 2-3 пъти докато я запаля (когато е студена, още не съм и свикнал) за няколко секунди изпушва синкаво. Разхода също и е висок за сега. Около 1л. на мото час от нормалните 0,7л. дадени в книжката. Иначе работи идеално. В книжката пише масло 15В40, но продавача ми каза да сипя 10В40, както и направих. Двигателя на помпата няма да работи в тежък режим като двигателя на фрезата. За това се чудя какво масло да сипя на мото-фрезата и колко мото часа да я разработя. Също да попитам какво масло се сипва в редуктора?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Препоръчайте ми марка мотофреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: