Всички въпроси за вилата.
vipltd - специалист
Максимум 4 хил.лева ,ако си направи сам.

Прикачен файл

1049-plan.jpg
1049-plan.jpg (23.77 KиБ) Видяна 2712 пъти

Прикачен файл

1049-1.jpg
1049-1.jpg (102.25 KиБ) Видяна 2712 пъти
droper - напреднал
"Искам точно от дърво, да ми прави уют." - и мене ме запали :). Дано утре завърша сервизното помещение - ,че да си прекарам тока . Сега съм на преносим агрегат....

Прикачен файл

IMG_1575_1.jpg
Mega - специалист
Ами така де, нали за това искам вила. Да мога да избягам от града, бетона, стоманата. Ако може и глинена ще я направя. ;)
Стефко - специалист
Mega написа:
.. Да мога да избягам от града, . ;)
:lol: Прав си. Нали виждаш в момента какво мъртвило е във форума. Всички са по родните си места. Утре след обяд ще се върнат, и отново ще налазят форума. А иначе всички пишат, че са от София :lol: Или от другите градове.
Mega - специалист
Стефко написа:
Mega написа:
.. Да мога да избягам от града, . ;)
:lol: Прав си. Нали виждаш в момента какво мъртвило е във форума. Всички са по родните си места. Утре след обяд ще се върнат, и отново ще налазят форума. А иначе всички пишат, че са от София :lol: Или от другите градове.
Дай боже на всеки да има къде да отиде. Аз нямам село и ми липсва. За това се боря както мога поне вила да имам. Ако мен питаш не искам и да стъпвам в София, но нямам избор. За мен няма значение кой от къде е, тука има много печени хора.
droper - напреднал
Желязо няма да се вижда изобщо:). Хем лесно - хем здраво - хем дървено - да му се не види...
v_tan - специалист
Не е много добре, че си опрял осб-то на плочата. сложи нещо да ги отделя.

Тема "Груба сметка за барака 25-30 М2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: