аз само 1 нещо ще добавя.... доставчика на газ е монополист, нали... ако каже след месец - газта скача двойно.... кво ще правим със скъпата инвестицийка...
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
donnna
- специалист
24 мнения в "За и против "живия огън""
Palawnik
- специалист
volokin,
Моля те пиши на кирилица!!!!!
Когато започна да получава 7 000 евро, а газта остане 0,35 евро спор няма ще мина на газ.
Нямам представа къде работиш и с какво се занимаваш, но провери каква е цената в сегашната Германия.
И ако имаш възможност провери защо цената в БГ е такава, а не каквато е в Германия.
След това потърси причината за фалита на Химко Враца!!!!! - много интересен фалит.
И като искаш да спорим кое е по-изгодно няма ли да дадеш и ти малко цифри.
Като разказваш за 1987 г. нека и аз ти разкажа за едно мое посещение. 1978 ходих в Ангола там не искаха да чуят за газ.
:) Ако това е довод за това да не ползваме газ

Моля те пиши на кирилица!!!!!
Когато започна да получава 7 000 евро, а газта остане 0,35 евро спор няма ще мина на газ.
Нямам представа къде работиш и с какво се занимаваш, но провери каква е цената в сегашната Германия.
И ако имаш възможност провери защо цената в БГ е такава, а не каквато е в Германия.
След това потърси причината за фалита на Химко Враца!!!!! - много интересен фалит.
И като искаш да спорим кое е по-изгодно няма ли да дадеш и ти малко цифри.
Като разказваш за 1987 г. нека и аз ти разкажа за едно мое посещение. 1978 ходих в Ангола там не искаха да чуят за газ.

mladkal
- майстор
donnna написа:аз само 1 нещо ще добавя.... доставчика на газ е монополист, нали... ако каже след месец - газта скача двойно.... кво ще правим със скъпата инвестицийка...А ДКВЕР абриватурата да ти говори нещо!? Държавна Агенция за Водно и Енергийно Регулиране -мислиш ли, че ще вдигнат цената ей така двойно от раз!? Нали ще има нова революция!? Истината е една скача ли петрола-скача всичко -ток, газ, ала бала...
mladkal
- майстор
Palawnik написа:А какво направиха с тока? А с парното?Навлизаме в спор, който до известна степен е безпредметен. Нито тока, газта или парното зависят от теб и мен като цени. Замисли се, че като цяло икономически тези ресурси поскъпват не само при нас, а в глобален аспект.
крум
- специалист
Младкал, наистина спора се измества в неправилна посока.
И за да покажа колко е неправилна, само ще спомена, че след навлизането на ЧЕЗ у наше село, цените се запазиха същите, но вече има надчислено ДДС в/у тях. Т.е. тихомълком увеличение от 20%.
Та така.
Да обобщим - газ - скъпо,
Дърва - мръсно.
Ток - скъпо.
Аз бих хванал самолета за Екватора и бих го карал на слънчева енергия, 365 дни в годината.
Ама много болести по тия райони...
А и ще трябва да си купувам от ония лаптопи, с манивелата, че да мога да влизам във форума на направи сам.
Тази нощ разбрах къде е истината - силно гушнат в жената, от другата страна котката (от 1 седмица я угоявам и си е увеличила обема с около 20%, тежестта с 2 кг, а повърхността особено в коремната област - двойно). Не жената, котката!
И за да покажа колко е неправилна, само ще спомена, че след навлизането на ЧЕЗ у наше село, цените се запазиха същите, но вече има надчислено ДДС в/у тях. Т.е. тихомълком увеличение от 20%.
Та така.
Да обобщим - газ - скъпо,
Дърва - мръсно.
Ток - скъпо.
Аз бих хванал самолета за Екватора и бих го карал на слънчева енергия, 365 дни в годината.
Ама много болести по тия райони...
А и ще трябва да си купувам от ония лаптопи, с манивелата, че да мога да влизам във форума на направи сам.
Тази нощ разбрах къде е истината - силно гушнат в жената, от другата страна котката (от 1 седмица я угоявам и си е увеличила обема с около 20%, тежестта с 2 кг, а повърхността особено в коремната област - двойно). Не жената, котката!
Тема "За и против "живия огън"" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература