Здравейте колеги миналата година се сдобих с е една много симпатична вила на много тихо и спокоино местенце и сега поради затоплянето сам решил да си обградя местото с ограда и сам се спрял на електро заварените мрежи от този тип:

Зма, че този тип мрежи е повече докоративен но се търси и този ефект,та искам да се получи нещо подобно на нази снимка само че с височина на мрежата около 150см.:

Моля за всякакви съвети относно закупуването на мрежа (откаде мога да си закупя на сностна цена такава мрежа) и съвети около изграждането на цялата ограда (съвети колко да е висок бетонът кадето ще са коловете и колко да е дебел,на какво разстояние да са коловете,колко да са дебели,въвети и идеи за входната врата и тн)
Всичка съвети ,предложения и идеи ще са ми от огромна полза
Благодаря ви предварително и се извинявам ако темата ми нее в правилният раздел
Зма, че този тип мрежи е повече докоративен но се търси и този ефект,та искам да се получи нещо подобно на нази снимка само че с височина на мрежата около 150см.:
Моля за всякакви съвети относно закупуването на мрежа (откаде мога да си закупя на сностна цена такава мрежа) и съвети около изграждането на цялата ограда (съвети колко да е висок бетонът кадето ще са коловете и колко да е дебел,на какво разстояние да са коловете,колко да са дебели,въвети и идеи за входната врата и тн)
Всичка съвети ,предложения и идеи ще са ми от огромна полза
Благодаря ви предварително и се извинявам ако темата ми нее в правилният раздел