Всичко за дърводелството
Здравейте !
Имам схема с размери на сложни детайли ( в смисъл - не са само прави линии, а кривините се извършват по няколко точки).
Искам тези елементи да изрежа на шпертплат.
Някой знае ли къде във Варна, или околията могат да ми направят такова разкрояване и изрязване ? Държа да не е на ръка, с линия и други подобни ръчни машини.
Благодаря предварително !
horgasz - специалист
Здравей, можеш да пробваш тук: http://www.artstylebg.com/contacts.php
duco - специалист
По добре покажи какво точно мислиш да правиш ако не е 3D винаги може да се направи на ръка.За колко броики става въпрос ?
Spokoiniq - майстор
И защо на ръка, като има CNC фрези?То и с мотика става, ама е по-добре с трактор, нали?
Към колегата - не знам какъв шперплат ще режеш, но повече от 10мм на един пас не може, фрезера се опича и чупи, личен опит.Т.е. ако ти ценообразуват на линеен метър на 2 паса ще ти е двойно.
Да, пропуска е мой и се поправям - шпертплата е с дебелина 4 мм. Засега от фирмата от горният линк ми дадоха ориентировъчна цена - около 3 - 3.20 лв/м. с фреза. Предложиха ми и лазер, ама ще го поизгори малко, което в моят случай не е желателно заради външният вид, който искам да запазя.
А, ръчното рязане го изключвам, както го обясни съвсем образно SPOKOINIQ .
preslav - майстор
TAGANROG написа:
Да, пропуска е мой и се поправям - шпертплата е с дебелина 4 мм. Засега от фирмата от горният линк ми дадоха ориентировъчна цена - около 3 - 3.20 лв/м. с фреза. Предложиха ми и лазер, ама ще го поизгори малко, което в моят случай не е желателно заради външният вид, който искам да запазя.
А, ръчното рязане го изключвам, както го обясни съвсем образно SPOKOINIQ .
Работил съм с Арстайл - точни са. Лазера винаги може да предвиди малко "отгоре" и да си зашкуриш изгорялото - просто занеси за проба едно парче от материала, а после пак ще си говорим!
8180 - майстор
preslav написа:
Работил съм с Арстайл - точни са. Лазера винаги може да предвиди малко "отгоре" и да си зашкуриш изгорялото - просто занеси за проба едно парче от материала, а после пак ще си говорим!
Понякога хартиено тиксо помага за лицевата повърхност, срезът си почернява/покафенява. По рекламните фирми има широко - транспортна (апликираща) хартия.
Намерих фирма, която ще ми изпълни това което искам , и имат и подходящият опит - GPG Design. Имат фреза, с голям плот , позволява работа с листи до 5 м, и няма да остана заусеници. А, най-важното - всички елементи ще бъдат еднакви, поради компютърна работа

Тема "Разкрояване , и изрязване на компютър на шпертплат - Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: