• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
kavi67 - специалист
Днес,видях в БАУМАКС Варна,такъв моторен верижен трион-159лв.Представиха ми го,като Българско производство,с 2г. гаранция!Доста се подвоумих дали да си взема,защото от Българската техника съм останал доволен като цяло.Но,за такава цена нещо много не ми вдъхва доверие,да е MADE IN BULGARIA !Какво ще кажете,някой притежава ли такова чудо на техниката,и доволен ли е останал?

P.S-В нета,не открих отзиви от собственици на този бензинопил !
puh4 - специалист
Не знаех, че рАЙДЕР се произвежда в България. Това е новост за мен. :rolleyes:
kavi67 - специалист
puh4 написа:
Ти бъзик ли си правиш?Ако ще казваш нещо-казвай,от това как коментираш,оставам с впечатление че знаеш нещо повече от мен,ако е така какво ти пречи да споделиш!

P.S-Да не би,в Малта да ги знаеш като тяхно производство :-D
mcm - специалист
Колега, сигурен ли си за марката, щото май такава марка няма. Да не е Raider.
Китайски са, на пръв поглед като ги огледах, вземеш ли я, задължително вземи и хубава шина и верига. Аз не бих рискувал с тая резачка.
kavi67 - специалист
[quote="mcm"]Колега, сигурен ли си за марката, щото май такава марка няма. Да не е Raider.
Китайски са, на пръв поглед като ги огледах, вземеш ли я, задължително вземи и хубава шина и верига. Аз не бих рискувал с тая резачка.[/quote

Мисля,че така се казваше RAIDER,50.1см3(син цвят),грешкака е моя!То,за тази цена не се и надявах да е БГ производство,но консултанта се мъчеше да ме убеди,че е БГ!Дори и за удобство,сервизът им бил в магазина(ма,що не го видях :?).Били се поизвеждали от 10 години,пък аз в 5 форума писах,и само тук разбрах че 1 човек я има!Толкова,пък никой нищо да не е чувал - май,само една бройка има произведена,и е закупена вече !!!!!!
puh4 - специалист
kavi67 написа:
puh4 написа:
Ти бъзик ли си правиш?Ако ще казваш нещо-казвай,от това как коментираш,оставам с впечатление че знаеш нещо повече от мен,ако е така какво ти пречи да споделиш!

P.S-Да не би,в Малта да ги знаеш като тяхно производство :-D
Не се бъзикам колега. Просто не мога да повярвам, че някой ще го рекламира като наш продукт.
Чаро - Акълия
Китайско си е. Произведено е по поръчка на Евромастер Импорт Експорт ООД. Собствениците на фирмата не са българи, а целия им бизнес тръгна от сергия на Илиянци. Имат добри отверки, клещи и подобни дребни, ръчни инструменти. Електрическите им инструменти са "на късмет", но по презумпция не са добри. Даже са ...
mcm - специалист
Аз също като колегата пуснал темата се бях засилил в мосю бриголаж да си вземем такава. Какво се оказа, поразрових се предварително в нета и в списания и видях че в началото тия резачки са пуснати с верига и шина орегон и съответно цената е по висока. Влизам в магазина и поглеждам резачките, веригата и шината не се знае какви са и от къде са. Резачката като цяло груба и неудобна, цената съответно по ниска от на първите им модели. Помислих си тия щом са спестили от шина и верига, кой знае от какво още са спестили. И в крайна сметка сега събирам за щил любителски клас, сигурността преди всичко.
kavi67 - специалист
професионал написа:
Виж първо това!
'Това' го видях още предният ден,всъщност и още други две теми!Не видях коментари за въпросната марка,затова и пуснах темата.Както и да е,ще доснадя още малко кинти,и ще взема нещо от зиапазона - 250-300лв.
  • 1
  • 2

Тема "Отзиви за бензинопил RIDER ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: