25th Hour написа:zmiori написа:
Нека аз те питам един казус- с какво усилие и последователност се притягат болтовете на главата на Ауди 80 с тоя двигател с динамометричния ключ?
Айде направи си го сам.. бръкни в Аутодатата и виж последователността купи си ключа / защото читав не струва 30-50 лева, сложи си ангренажа по белезите, вържи си колекторите ама внимавай да не скъсаш шпилките, вържи си водите, виж си там вакуми ако има тоци, прегледай си всичко го направи за 2 часа и за 50 лева...
Сигурен съм че за всяка "тиква" си купуваш динамометричен ключ и го калкулираш в сметката на клиента е наи вече го оставяш в багажника на клиента след ремонта, я не се излагайте с тия инструменти купуваш ги и ги ползваш поне 5-6 години активно ане за 3-4 глави. Аз като монтирам СОТ-ове си купувам всеки ден по еди винтоверт по една стълба и поне един такер. Дане говоря за отвертките и уредите, а като се замисля и за всякопрограмиране охаквам поне по 2 лаптопа на панел, и то само ако е с 2 датчика ако е с повече надхвърлям 3 и повече. А сега се сетих когато клиента не може да си донесе апартамента примен в сервиза се налага аз да отида и всеки месец си сменям колата.
Съжялявам за спама ама по някога ставате смешни. Ако искате отговорете му с 10-15 символа като започнете с : аз го правя за ............лв.