• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
sstefanov - майстор
Моля модератора да отцепи темата .... :-D
MamaMy - майстор
Ееее, спокойно. Рецепти не давам. Даже и на лични. Дори и със заплащане :-D
torbalan - Дървен философ
като чета - вии ангелчета сте били :)

прашки съм правил много... за ластици съм ползвал практически всичко, което се разтегля и е еластично... :)
най-успешните са ми били от вътрешна гума на самолет :)
ама голям дефицит беше :)

опитвал съм и арабския вариант на прашка, но така и не успях да се науча да целя...

а на тема карбид - ми крадяхме ежедневно от сроежите наоколо... колко гюмчета сме опразнили - никой не знае ;)
MamaMy - майстор
Имам чувство, че от толкова тренировки, дори и сега ще сваля живачна лампа от първи опит :roll:
Chefo77 - майстор
Тъй като гледам всички сме прекарвали летата си на село ... НАЙ-ХУБАВИТЕ ВРЕМЕНА!
Състезание с лагерни колички, запасване на фланелката в гащите и пълнене на пазвата с кайсии или (в моя случай) джанки и газ из полята. Целене на жаби на блатото, игра на челик сопа, пасене на овце с дядото...
А сега? А СЕГА?

Някой ял ли е врабче? :)
MamaMy - майстор
Така като гледам и с повечето сме почти набори. Кой знае с кого сме си чупили главите по улиците. бяхме големи издънки, но поне станахме хора. Е, почти всички.
MrMurdjo - майстор
Е-еех, спомени ...
Пишете ме и мене в бандата. Минал съм през всичко. А играта не челик, ставаха направо турнири :)
Живеехме простичко, ама пък беше голям кеф :partyman:
Genesis - специалист
Даа, хубави детски години бяха. Тогава бях луд на тема прашки и читали, така де скобници, и основен производител в квартала. И клечкострели, два болта вързани с найлон и капси по транвайните линии :lol: Даже два пъти са ме пребирали куките за дето трошех уличните лампи. Още си пазя 1,2 екземпляра. По точно уръжие не съм имал :supz:
Chefo77 - майстор
Genesis написа:
Даа, хубави детски години бяха. Тогава бях луд на тема прашки и читали, така де скобници, и основен производител в квартала. И клечкострели, два болта вързани с найлон и капси по транвайните линии :lol: Даже два пъти са ме пребирали куките за дето трошех уличните лампи. Още си пазя 1,2 екземпляра. По точно уръжие не съм имал :supz:
Ааа, чакай сега!
Ние може да сме правили глупости, но не сме от криминалния контингент!!!
Отцеплениеееее :lol: :lol: :lol:
lubomirlz - специалист
Така като ви чета и все едно моето детство описвате :lol:
Само войните с калем (фунийки) от по 20-30 човека и 5-6 часа в изоставени сгради и паркове забравихте :lol:
Ретро версията на пейнтбола :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "ловна прашка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: