Мечтата на всяка домакиня
iolly_ - специалист
Аз мисля, че наистина кухнята трябва да се прави както клиентите искат. Майсторът може да даде идеи, съвети, да предложи по-удобни и функционални неща, но в крайна сметка клиента решава.

Ако някой дойде и каже искам да ми направиш кухня, която да е максимално функционална и удобна..да тогава разпростри се изцяло, но иначе трябва да се съобразяваме с клиентите.
Бола - специалист
Shadowman,при принтиране се правят едни настройки Scene>Drawing stile>White +levels of gray/в дясната колона/може и цокъл да се поставя,светлината да се настройва.......
ако те интересува нещо ,казвай......за програмата де,то другото си го знаеш
shadowman - майстор
Бола, знам за цокъла ама не ми се занимава, пък и нека се види, че шкафовете са на крака. Инак програмата я знам горе-долу, самоук съм.
iolly_ - специалист
А от тези фирми, които описвате възможно ли е да се купуват само плотове, ако сам си правиш кухнята?
Чаро - Акълия
iolly_ написа:
А от тези фирми, които описвате възможно ли е да се купуват само плотове, ако сам си правиш кухнята?
Кои фирми? Плотове можеш да си купиш от всякъде. Нюман, Габровница, Хосе, Салекс.......

Мелачката е страшно удобство. Като миялната. Меля фсичко наред! Много лесно се почиства, има защита при попадане на лъжица, да речем. Работи и на сухо, въпреки че не е позволено. Канала трябва да е ниско.
Пробвах с черупки от орехи... няма проблем само дрънчи малко.
аз все пак си мисля че не трябва да бъде там садомиялната.няма ли начин да се примести.тя трябва да бъде близо до мивката.представиси какво разхождане ще бъде всеки път от мивката до съдомиялната.мисля че няма да е удобно.също така мисля че шкафа които е до стената самотния :) би било добре да станат или 2 шкафа за да се заформи нещо като бар иначе на стои добре.поне на мен не ми харесва.шкафа които е с 4 чекмеджета-ако се направи с 2 както другите ше изглежда по-стилно и ше ти излезе по-евтино когато се поръчва кухнята.както и шкафа над аспиратора-ако е с една врата ще е по-евтино.мисля че няма нужда да се оскъпява допълнително.за по-добро осветление могат да с сложат лунички или луминисцентни лампи на долната страница на горните шкафове надявам се да сам ти помогнала.
tassel - специалист
Дайте някакви идеи за тази кухничка. Иска ми се да я отделя с някакъв плот от останалото помещение, но не знам, дали няма да стане много тясно вътре. :)

Прикачен файл

скица1.jpg
скица1.jpg (184.76 KиБ) Видяна 4626 пъти

Прикачен файл

DSC01101.JPG
DSC01101.JPG (160.93 KиБ) Видяна 4626 пъти

Прикачен файл

DSC01102.JPG
DSC01102.JPG (177.83 KиБ) Видяна 4626 пъти
продавам авентос хф ако имате интерес 0888794724 София
-Тони- - специалист
tassel написа:
Дайте някакви идеи за тази кухничка. Иска ми се да я отделя с някакъв плот от останалото помещение, но не знам, дали няма да стане много тясно вътре. :)
Нямаш много опции - така е с малките кухни.
Ако отделиш с 45/50см. плот кухнята, ще ти остане около метър свободно място между мивката и плота.
Виждам ги нещата така
1. Най прост вариант: 3или4 чекмеджета, печка, глух шкаф за мивка, пералня, хладилник. По- добре ще стане с ъглов шкаф за мивка - по- практично е, но по- сложно.
2. С бар плот 1800мм - два контейнера с чекмеджета под плота, ъглов шкаф, фурна, ъглов/глух шкаф за мивка, пералня, хладилник.
3. при положение, че перваза на прозореца е по-висок от 90см. Хладилник (по-добре ще е ако е за вграждане или да се "облече"), фурна, шкаф 30см или ъглов шкаф (ако се спреш на глух шкаф, 30сантиметровия е по-добре да е до хладилника), мивка, пералня, ъглов или глух шкаф, два контейнера с чекмеджета под прозореца.

Тема "Проект на кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: