Бях си взел преди време една подобна лампа(не точно същата), китайска. След няма и 20 часа работа половината светодиоди спряха да светят. При мен бяха свързани на два кръга. Беше изгорял един светодиод, открих го и го смених. Съвсем скоро изгоря друг, смених и него, още веднъж изгоря друг, пак го смених. Разбрах, че ако карам така ще сменя всички светодиоди, които май бяха 48, набих й един юмрук, отлетя някъде и повече не съм я търсил 
Ползвам общо към 14 с нажежаема жичка, 5 енергоспестяващи, 4 луминесцентни и 50 светодиодни.
За една година:
с нажежаема жичка сменени към 6 броя - 42% отказ
енергоспестяващи сменени 2 броя - 40% отказ
луминесцентни нямам сменени (но се ползват много рядко)
светодиодни за две години сменени 3 броя - 3% отказ
Освен това светодиодните са вързани на фотореле и си светят щом се стъмни и имат най-много
отработени часове.Ако сметнем и това процента на отказ ще падне още доста.
като се счупят (което е много вероятно)Първо не се "счупват" освен ако не ги праснеш с чукът.
И второ колко е вероятно да се "счупят" може да видиш по-горе.
Освен това споменах че светодиодните от този тип са предимно за декоративно осветление.
Такива не ползвам за истинско осветление.Още повече пък и енергоспестяващи.
Луминесцентните ми са в една дървена постройка (нещо като работилница), но там си има и локални осветителни тела с нажежаема жичка.
Енергоспестяващи имам на тавана, в мазето и на една площадка пред входна врата.
В жилищните помещения само с нажежаема жичка.
На мен също не ми се спори за глупости.Всичко е пределно ясно, само дето на някои хора им се иска да не е така.
На човека съм му казал какво да провери и е най-вероятно да дефектира.Пък и форума е НАПРАВИ СИ САМ, а не как да си купим скъпи боклуци, като можем да си купим и евтини боклуци.