Всичко за дърводелството
EDI - майстор
Днес се сдобих с нова машинка, акумулаторен циркуляр МАКИТА HS300DZ.Цената е 149 лева.комплекта не включва батерия и зарядно, но аз имам две батерии и зарядно към винтоверта си DF330DWE, които стават и за циркуляра.Това прави покупката много добра. :) На първи поглед машината е с много добра конструкция, много добра сглобка.Японче е, както и други машини на МАКИТА.Няма луфтове, притягането на тавичката е в две равнини.Диска е много хубав - много добре заварени и наточени 20 твърдостпалви зъба.Дебелината на диска е към 1 милиметър и може би една-две десети отгоре, не мога да премеря в момента.Масата се накланя до 45 градуса.Реже до 25,5 мм при 90 градуса и до 16,6 при 45 градуса.

Прикачен файл

Makita-HS300DZ.jpg
Makita-HS300DZ.jpg (20.5 KиБ) Видяна 4956 пъти
ZEDYCUS - майстор
Честита придобивка Еди. :partyman: С хубав инструмент лесно се работи. :supz:
EDI - майстор
Мерси, мерси :partyman: довечера или утре ще го пробвам как работи и ще дам отзиви.
profesionalist_wood - майстор
Честито! :partyman: :partyman: :partyman:
И аз до скоро си мислих за ръчен циркуляр на макита или деволт,но по-нататък.
profesionalist_wood - майстор
Учудих се на яката далавера от 149 лв като се има предвид че ги продават за по 500-600лв.....не знаех че е възможно да се купи Макита без акумулатора :?
EDI - майстор
Да, липсата на акумулатори и зарядно сваля доста цената и на мен ми идва много изгодно.Освен това беше на промоция.Сега погледнах сайта от който я купих, вече я няма на промоционална цена, а само на редовната.Но в един друг сайт още я продават на промоционалната цена.С машинката ми пратиха каталог на МАКИТА, вътре доста видове машини се продават в двата варианта с и без батерии.
EDI - майстор
Пробвах малко циркулярчето тази вечер.Много добре се представя.Сложих една полузаредена батерия и ударих няколко среза в парче чамова ламперия.Изобщо не я усети.Среза е идеален.Ето малко снимки на срез под 45 градуса.

Прикачен файл

DSC01134111111111.jpg
DSC01134111111111.jpg (61.47 KиБ) Видяна 4826 пъти

Прикачен файл

DSC011331111111.jpg
DSC011331111111.jpg (51.7 KиБ) Видяна 4826 пъти
Делян - специалист
Хубава машинка на много добра цена =D>
Би ли споделил сайта, от който си я купил да пазаруваме и ние оттам :roll:
EDI - майстор
Да, хубава се оказа за моите цели.А за сайта, има реклама във форума - http://www.hhhservice.com/ .
Chefo77 - майстор
Честито, Еди!
И мен много ми харесва тая машинка. Забелязах я преди 4-5 месеца, не забелязах че е без акумулатора, но забелязах цените на дисковете и се изплаших :(
Със здраве да си я ползваш!

Тема "Нова придобивка - акумулаторен циркуляр МАКИТА HS300DZ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: