Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
Чаро - Акълия
Аха... пробвай да вдигнеш поплавъка над водата, при източена вода в казанчето и пак проследи
shodan - специалист
Проблема е следния: поплавъка има проблем да преодолее усилието,което е необходимо за да затвори крана и потъва.Регулирах го на по-малко количество вода за да съм сигурен и пак това става. Явно проблема е горе в спиращото устройство,може нещо да задира вътре,като го гледам на външен вид няма проблеми. Дайте някакви идеи или някакви фирми за да си купя,ако може оригинален?
VLADO66 - майстор
Оригинален няма смисъл-продават всичко топтан.Намери някакъв за странично включване да ти изглежда по солиден-желателно е резбата за меката връзка да е метална.
shodan - специалист
Все пак ще се опитам да му побая малко,нещо да развъртя ала-бала,може пък и да стане :?
това устройство дето се спира горе може ли да се почисти или нещо такова. има неква грешка там и не дава на поплавъка да затвори нормално без усилия.трябва ли да махам целия поплавък за да го чиня нещо??
професионал - специалист
Въртиш това и гледаш поплавъка да отива нагоре - аз го лекувах моя по същия начин-ще стане!
Прикачен файл:
4605927s.jpg
shodan - специалист
човече,това вече го направих :-D от почти най-ниско положение до максимално,сега съм го оставил нагоре та горе долу закрепи положението.проблема е единствено,че преди да спре леко пуска водица към клекалото и спира.кофтито е че така ти се качва разхода за водица,което не е полезно както за джоба така и за природата.
Хораа,кажете някоя точен ВиК магазин,където можеш да си напазаруваш качествени неща,от кранове до пистолети за маркучи,ама качествени!
EDI - майстор
Аз ако бях на твое място, до сега щях да съм го свалил, разглобил, проверил, почистил и монтирал пак, ако всичко му е наред.
професионал - специалист
shodan написа:
от почти най-ниско положение до максимално,сега съм го оставил нагоре та горе долу закрепи положението.проблема е единствено,че преди да спре леко пуска водица към клекалото и спира
Защо най-горе?Би трябвало,колкото по-надолу е поплавъка,толкова по-добре да затваря - поне аз моя така го оправих!?
batibon - напреднал
и накрая ще се окаже ,че има наносна частица залепнала на гумената клапичка....
shodan - специалист
колеги здравейте пак.някой случайно да знае магазин,в който мога да отида и да си закупя всички уплътнения,които са ми необходими за да си закурпя механизма в моноблока??
свалих всички уплътнения и тръгнах по магазините в квартала,понзйате какво....няма нищо от това,което търся!! Влезнах да търся в гугъл и търсачката не открива нищо. Някой има ли идея??

Тема "Махане на капак на моноблог Porcher" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: