• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
batkotony - специалист
Налага ми се да направя подход за колата през двора на къщата.Първоначално се бях насочил към бетонни пътеки,но след кратка консултация с врЪтЪ :-D на семейството идеята беше оплюта и низвергната... :lol:
Дължината на пътеката ще бъде около 21м,два успоредни коловоза само за гумите.Всичко останало ще бъде затревено.Виждах изпълнение с бетонни паркингелементи,като в самите тях беше засадена трева и почти не се забелязваха и много ми хареса.Въпросът ми е от къде може да се намерят такива паркингелементи(да речем тип пчелна пита,но не е задължително да са такива) на що-годе поносима цена?
Изображение
l_bonev - специалист
Най-евтини са в Баухаус.
Mega - специалист
Мисля, че е важно да провериш и кои са качествени, защото съм виждал таквиа без армировка и стават на сол за нула време.
jekasus - майстор
Този вариант? Изображение
Единствено знам, че са по-леки, ама много по-леки :-D
VLADO66 - майстор
Рeликс Вибро АД
Последна промяна от VLADO66 на пет апр 06, 2012 5:28 am, променено общо 1 път.
v_tan - специалист
Присъединавам се към предложението за полимерните паркинг елементи. Монтажа е улеснен, лесен транспорт, много повече място за развитие на жизнена трева. Само трябва да избереш качествени, защото напоследък има доста ментаци. Със сигурност не взимай с квадратни отвори.
Ако все пак трябва да са бетонови - провери Булбрик, взимал съм плочки, бордюри и бетонови павета и са добри.
batkotony - специалист
l_bonev написа:
Най-евтини са в Баухаус.
Утре ще проверя в Баумакс,имало някаква годишнина и яко намаления...после съм в Баухаус... :)
Mega написа:
Мисля...
Как да разбера дали са с армировка или без? :?
jekasus написа:
Този вариант?
А къде да ги намеря?Може ли кола да минава по тях,тежичка... :) Иначе не е важно да са леки-ще ги нося само веднъж... :-D
Рекикс и Булбрик къде да ги търся,имат ли магазин? :)
l_bonev - специалист
В Баумакс и за 35-та им годишнина са по скъпи ,ако си забелязал там имат 2 цени,на единична бройка и на пале.На пале мисля ,че бяха около 5.49 , а в Баухаус на ед.бр. са към 5.40. Не на последно място , гарантират за най-ниска цена,ако в продължение но 12 дни ги намериш в маг. мрежа по-евтини ти връщат 12% от стойноста им.Не ми се вярва да е само рекламен трик.
VLADO66 - майстор
При горния производител са 4 и нещо. :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Паркингелементи-от къде в София?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: