• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
mldm - специалист
Интересува ме по точно от къде мога да си поръчвам /или закупувам на място/ резервни части за тези марки машини?
valat111 - специалист
В Русе бившия з-д Г. Димитров, сега Sparky, до портала.
forski написа:
Eeee да не издребняваме,гаранцията е една година все пак машинката струва ..........
Минималната гаранция в България е две год. и е уредена със Закон за защита на потребителите
" Чл. 105. (1) Продавачът е длъжен да предаде на потребителя стока, която съответства на договора за продажба.
(2) Продавачът отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката и се прояви до две години след доставянето й, дори и да не е знаел за несъответствието."
dragozow - майстор
Аз продавам също продуктите на Sparky и няма оплаквания от качеството, гаранцията е 24 месеца за физически лица. В службата имаме BPR 220(перфоратор) и M 850E, и двете неща са за служебно ползване, отделно всеки си ги взима да си ремонтира нещо. Машините са доста здрави и непретенциозни. За толкова пари са силно препоръчителни, части се намират почти във всяко населено място. Новите машини са с леко подобрен дизайн и ергономия(гумирани дръжки, антивибрационни ръкохватки и т.н.).
tools - помощник
Колеги,след зимното подреждане на работилницата открих ловешка дрелка останала от дядо в насипно състояние.Модела не знам кой е ,но ротора който беше изгорял заместих успешно с такъв от В 8 /разликата м/у двете е само в редуктора/.Въпроса ми към вас е какъв е модела и дали мога да намеря някъде схема на редукторната кутия понеже сега 1-ва скорост ми изключва и се съмнявам,че нещо липсва.Меракът ми да я въсттановя е не само практически,но до известна степен сантиментален.За съжаление в сервиза нямат части за тези модели и си търся ротор - така че ако някой има излишен нека свирка.А колкото до В8 -цата -дядо я полваше и аз не съм я жалил и освен четки и лагери нищо друго не и е пипано - страхотна машина.

Прикачен файл

DSC00338.JPG
Алексов - напреднал
Някой да знае възможно ли е да се намери отнякъде цанга 1/4" (6,35 мм) за оберфреза Спарки Х 52Е .
Предварително Благодаря!
stiv1961 - майстор
Преди малко си поръчах дрелка от един магазин. Модела е Спарки BR 101E. Някой има ли впечатления от нея? За къртене и дупки имам перфоратор Бош. Дрелката ще ми трябва за малки отвори в дърво, винкели и .... а бе за домашно ползване :)
dragozow - майстор
Ще ти върши работа.
stiv1961 - майстор
Като се поразрових видях, че comunikator има такава дрелка и сменя патронник. Друже, кажи как е положението с дрелката :) върши ли ти работа? В момента/ до Великден/ е на промоция-69.00 лв.
l_bonev - специалист
Аз имам предишния модел на тая,с пластмасовият корпус,взех я от Бриколаж педи 3 год. и съм базкрайно доволен.Тогава цената и беше около 65лв.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: