• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
EDI - майстор
Скицира ли си навеса вече.
EDI - майстор
svetliopi44 q преди малко от ТЕХНОМАРКЕТ взех един пакет с 5 торби за прахосмукачка за 18 лева.От микрофибър са, трислойни, ще пробвам с тях за аспирацията.малко само трябва пооформяне на отвора за нахлузване.Могат да се нахлузят и две една върху друга, така още повече ще спира ситната прахоля.
comunikator - специалист
Не съм скицирал НИЩО :lol: нали ти казах,че нямам представа от такива неща!
Чакам един комшия да дойде да смятаме ,но нещо все ме лъже......
EDI - майстор
Аз затова питам, че вчера още щеше да идва комшията :)
EDI - майстор
svetliopi44 , виж какво се получи с микрофибърните торби, дето ти писах малко по-нагоре.Днес вече сглобих аспирацията и я пробвах.Работи много добре, не се задръства и не намалява смукателната сила.

Прикачен файл

DSC012522222222222222.jpg
DSC012522222222222222.jpg (65.89 KиБ) Видяна 2851 пъти

Прикачен файл

DSC012512222222.jpg
DSC012512222222.jpg (67.99 KиБ) Видяна 2851 пъти
svetliopi44 - Чирак...
Много ти благодаря Еди , ще купувам и аз от тях значе. :drinkers:
EDI - майстор
В пакета са 5 торби, дори можеш да нахлузиш две една върху друга, ако искаш.
svetliopi44 - Чирак...
На мен идеята ми е , от няколко да ушия една по моя размер с цип за да мога да я използвам многократно.
При мен е само шлаифане с жирав за гипскартон и отпадъка е като талк вътре... мисля лесно ще се почиства.
comunikator - специалист
Еди я ми кажи понеже не искам в средата на навеса да има подпора, удачно ли е на 460см да се сложи цяла греда без колона под нея?
Комшията мина на бързо днес вземи си греди носещите 10/14 - хоризонталните
10/10 - вертикалните и 8/10 за ребрата.
И всичко идва на по 5м и отгоре което ми се вижда НЕудачно!
Ти можеш ли да дадеш идея да ми скицираш нещо ще съм ти БЕЗКРАЙНО благодарен!
EDI - майстор
Това 4,60 ширината на навеса ли идва и имаш предвид да няма средна хоризонтална греда по дължината на навеса сигурно, като ребрата да са хванати в двата края - за задната стена и за предните хоризонтални греди.4,60 ми се вижда много за ребрата без средна опора, пък и за хоризонтални греди.Покрива ти има доста площ, а ако сложиш и керемиди теглото ще стане доста, ще се изгърби бързо.Имай предвид, че ако падне един сняг, се качват още няколко тона отгоре.Голям ти е насеса и трябва да има добро укрепване и разпределение на теглото върху опори.Ще опитам нещо да драсна, да видиш каква ми е идеята, ама ще стане довечера.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

Тема "Малко и от мен, EDI" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: