• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 27
Почерпете информация и ценни съвети от темите за хидроизолация или разгледайте майстори и фирми за хидроизолация.
Здравейте!
Темата е интересна и във връзка с изолациите на фирма Изомакс, мога да дам мнението си.
От 7 години правя къщи и апартаменти, става ли въпрос за хидроизолации правя следното:
1.Обличане на вертикалните бордовете с XPS;
2.Хоризонталните части - пласт пароизолация, XPS - 5 см., втори пласт пароизолация (сандвич)
3.Изливане на бетон с наклони към сифоните или армираща замазка.
4.Грунд, първи пласт ваолит, втори пласт пародренажна мембрана - лично за мен най-добрият вариант, за да избегна вентилирането от отдушниците, трети пласт хидроизолация с посипка.
5.Всички материали са на SBS основа - по-скъпи от обикновенните рулонни изолации, но по-надеждни.
С партнирането ми с фирма Изомакс от 2 години, ползвам продуктите им за покриви, тераси, бани и мазета.
Изработката става лесно, бързо и много качествено. Ходих на обучение в Барселона там полагат само хидроизолационна, студена, непрекъсната паста, затова Изомакс е най-добрият вариант за изолации в България.Ако някой се интересува мога да покажа и снимки.
ISOMAX - специалист
niki_nadj: Тъй като не навсякъде имаме надеждни партньори-дистрибутори, предлагаме като най-бърз и лесен начин за покупка на материали поръчка по телефона директно към нас. Стоката се доставя до посочен адрес в рамките на 48 часа.
niki_nadj - специалист
До тук разбрах: За ламаринен покрив- " ЕЛАСТА" , за тераса "ИЗОМРАЗ".
Въпросите ми са :
1.Част от ламаринения покрив е с наличие на ръжда. Необходимо ли е ръждата да се обработи и с какво за да има добра "спойка" между ламарината и еласта.
2.Върху изомраза може ли да се ходи и може ли да се реди гранитогрес?
ISOMAX - специалист
niki_nadj: При ремонт на ламаринени покриви е нужно само грубата (шуплеста) ръжда да се премахне. Не се изисква пълно почистване на ръждата, нито метален блясък. Необходимо е просто да не се пропуска грунда, който именно гарантира добрата адхезия. По втория въпрос, върху ИЗОМРАЗ може както да се ходи, така и да се лепят облицовки.
petiolov - напреднал
здравейте изомакс въпроса ми е:на бетонна плоча на гараж 60м2 точно какви материали са ми необходими и какви количества за да направя хидроизолация и ако може какво ще излезе като цена благодаря
ISOMAX - специалист
petiolov: имате ЛС
svetoslavoff - специалист
Въпрос:
Имам тераса с мозаечно покритие на повече от 20г. Под нея има обитаемо помещение. Забелязвам, че са започнали да се появяват пукнатинки с дебелина на косъм и малко повече - засега. Препоръчвате ли Ваш продукт за спиране на процеса, като се запълнят тези засега малки пукнатини.
Поздрави!
kapanec - специалист
Здравейте. искам да ми препоръчате ваш продукт. имам външна тераса която ще усвоявам, въпросът ми е с какво да я намажа от горе за да не пропуска на долу а след това ще положа и армирана замазка 3-5см върху намазаното.
ISOMAX - специалист
kapanec: Както е ставало въпрос по-назад в темата, препоръчваме хидроизолацията да бъде положена върху замазката на топлоизолацията, за да може да предпазва и тях от водата проникваща през фугите, след няколко години. Продуктът ни за тераси и др. обитаеми площи, върху който директно се лепят облицовки е този.

Поздрави!
extranios - напреднал
Здравейте, имам следния проблем: къща с плосък покрив, хидроизолацията е с посипка мисля , че са два пласта но на места като ми се струва , че се е отлепила от основата и като стъпя върху такъв участък той си „диша”, има ли лечение или по добри майстори за соледващата да търся
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 27

Тема "Вие питате-ИЗОМАКС отговаря! Всичко за хидроизолациите!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: