• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
bigdragon - майстор
Преди три години ми се наложи да навивам много винтове в ПДЧ, а на винтоверта бързо му свършваше батерията. Минах през Бриколаж и си взех това:
Изображение
Свърши страхотна работа и до сега си работи...
В момента съм сложил ограничител и навивам видии в гипсокартон на село (130м3 тавани)
Има един кусур:
За ограничител на въртящият момент при навиване на винтове се използва регулатора на обороти и при продължителна работа, 2...3 часа постоянна работа, загрява двигателя от работата на ниско напрежение.
stiv1961 - майстор
stiv1961 написа:
Преди малко си поръчах дрелка от един магазин. Модела е Спарки BR 101E. Някой има ли впечатления от нея? За къртене и дупки имам перфоратор Бош. Дрелката ще ми трябва за малки отвори в дърво, винкели и .... а бе за домашно ползване :)
Очакваната дрелка пристигна току що. Да ми е честита :) Две години гаранция, че и с 12 бр. свредла подарък :)

Прикачен файл

090420121659.jpg

Прикачен файл

090420121660.jpg

Прикачен файл

090420121661.jpg
EDI - майстор
Хайде ,честито.Дълго и безпроблемно ползване. :partyman:
imarh - специалист
Някой има ли наблюдения върху SPARKY BR2 10.8LI ?
EDI - майстор
От скоро се продава, това е новия модел на серията.Ппооправили са ергономиката на машината.Стария е желязна машина.Предполагам, че новия също е добър от към изработка.На стария елементите на батериите са САМСУНГ, много добри са.Новия сигурно е със същите.Ако не се лъжа, новия някъде го гледах на промоция.
imarh - специалист
Мдам, има го на доста места по 195лв. Две батерии, 32Nm, 30мин. зарядно.......Та се замислих....
EDI - майстор
За машина от този клас има много добри данни.
dragozow - майстор
imarh написа:
Някой има ли наблюдения върху SPARKY BR2 10.8LI ?
Аз имам продадена 4-5, на единия едната батерия не работеше фабрично, но ми я смениха. Други проблеми не, за тая цена си заслужава.
stiv1961 - майстор
Първия тест на Спарки-то/ не е по предназначение и ако ме видят от завода ще ме изхвърлят от техните магазини и сервизи :-D /

Прикачен файл

150420121663.jpg

Прикачен файл

150420121662.jpg
kam34 - специалист
:lol: Това съм го правил преди 10г пак с тяхна дрелка Елпром за мелене на домати :lol: Опита ми излезе неуспешен, оборотите бяха множко и не се регулираха, хвърчеше навсякъде доматен сок :lol: После трябваше да пребоядисвам кухнята.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: