Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте,
От доста време си търся така наречените "напрегнати панти" за комарник. Целта е вратата комарник да се самозатваря. От В.Търново съм. Обиколих де що има магазини за обков, складове и цехове за дограма. Повечето дори и не са чували за такова нещо. Толкова ли са апокрифни тези панти?
Ще се радвам ако някой може да помогне и да ги видя що за чудо е това поне на снимка.
torbalan - Дървен философ
В Плевен видях такива, докато търсех големи здрави панти за гаражна врата (така и не намерих читави).

Бяха кръстени "Панти за летяща врата" или нещо такова... Виж в Търново в аналогични магазини, ако няма точно Бриколаж :)
didoni_ - специалист
damsh написа:
Здравейте,
От доста време си търся така наречените "напрегнати панти" за комарник. Целта е вратата комарник да се самозатваря. От В.Търново съм. Обиколих де що има магазини за обков, складове и цехове за дограма. Повечето дори и не са чували за такова нещо. Толкова ли са апокрифни тези панти?
Ще се радвам ако някой може да помогне и да ги видя що за чудо е това поне на снимка.
В магазина за строителни материали "Шарков"ходи ли,там със сигурност ще има.Успех
Ходих в Шарков и питах един от фактуристите но той ме препрати към магазинчето на входа на бившия Масив, там има само от обикновените и не бяха чували за други.
MamaMy - майстор
torbalan написа:
В Плевен видях такива, докато търсех големи здрави панти за гаражна врата (така и не намерих читави).
Торбалане, защо не питаш. Яки панти за железни гаражни врати има на малкото колело в един цех за железа.
Благодаря на колегата Squashjack.
Свързах се се с представителка на Камакс.
Цена на панта 3.48лв./абсолютно приемливо/, минимално количество което пращат 10бр.?!?!?!?!?!, за една врата са нужни два броя. Аз няма да откривам цех за производство я!
Но все пак благодаря за бързия отговор.
comunikator - специалист
Ето това е пантата:

Прикачен файл

mreji-vrata-small.jpg
mreji-vrata-small.jpg (50.22 KиБ) Видяна 4695 пъти

Тема "Напрегнати панти?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: