• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Напишете въпрос свързан със санирането.
pavkatay - майстор
Ето какво се случва с дървената дограма. Тази е от къщата за гости на известни производители на такава.
Прикачен файл:
P1010002.jpg
P1010002.jpg (59.08 KиБ) Видяна 4074 пъти
Разхлопани сглобки и провиснали безвъзвратно крила на алуминиева дограма всеки е виждал.Херметичността на сглобките и липсата на всякаква регулировка на обкова (в масовия случай) няма да ги коментираме.
Некадърно изпълнение на ПВЦ от скъпи профили и брилянтна изработка от евтини също не са рядкост - доста снимки има и тук във форума.

пп Все бях виждал свинщини,но паднало крило на не много голям ПВЦ прозорец видях онзи ден у един приятел. Преди 6-7 години дограмата му я прави най-големия местен калпазанин(ама тогава кой да знае).
Всички прозорци са една невероятна комбинация от : некадърна и неграмотна изработка;калпав монтаж;некачествени стъклопакети;никому неизвестен и явно възможно най-евтин профил('плюс тек' Германия);обков,чието име все не мога да запомня и който ръждяса още на втория месец.
Petyaaa - напреднал
Направо ме отчайвате! 8-[
stiv1961 - майстор
Petyaaa написа:
Защо?Ако намериш кадърен майстор няма да имаш проблеми.Поразтърси се,разпитай околните-все ще има някой поставял дограма там.Устната реклама е най-добрата реклама.
8180 - майстор
stiv1961 написа:
Устната реклама е най-добрата реклама.
+1
Minkov - специалист
Petyaaa написа:
Няма нищо отчайващо, намери си добър майстор в региона (с питане всичко става), слагай PVC и още тази зима ще се нахилиш до ушите.
Няма ли някой около тебе да ти препоръча майстор, пък да видиш какво е монтирал преди повече от година на 2-3 обекта, че да се успокоиш?
Petyaaa - напреднал
Minkov написа:
Няма ли някой около тебе да ти препоръча майстор, пък да видиш какво е монтирал преди повече от година на 2-3 обекта, че да се успокоиш?
Е, хайде сега, все още не съм на валериан! :)
Търся усилено, събирам оферти и проучвам, включително и тук. Този форум определено е полезен :) Благодаря на всички за съветите.
torbalan - Дървен философ
аз моя точно така го намерих - ходих, видях, хареса ми...
после самия майстор ме води на две - три места, където е монтирал дограма...
и там ми хареса...
и накрая се спазарихме :)
Minkov - специалист
Petyaaa написа:
Е, хайде сега, все още не съм на валериан! :)
Търся усилено, събирам оферти и проучвам, включително и тук. ....
Ха така!
:)
1115 - специалист
Хора,
бутнете едно рамо. Махнах на балкона старото остъкление и искам да сложа ПВЦ дограма.
Изчетох доста теми и се обърках тотално. Интересува ме какъв профил да сложа и евентуално фирма.
Бюджета не е огромен и не ми трябват изхвърляния.
Може и на лично да подшушнете фирма.
Шумоизплацията не е много важна.
pirga - помощник
1115 написа:
Хора,
бутнете едно рамо. Махнах на балкона старото остъкление и искам да сложа ПВЦ дограма.
Изчетох доста теми и се обърках тотално. Интересува ме какъв профил да сложа и евентуално фирма.
Бюджета не е огромен и не ми трябват изхвърляния.
Може и на лично да подшушнете фирма.
Шумоизплацията не е много важна.
и аз се присъединявам към молбата, за майстор или фирма за пвц дограма в София - спрял съм се на профил ,Века" отказах се от саламандер защото в форума срещнах чевече го правели в Турция, но може и друг хубав профил
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Дограма - каква да избера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: