• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
grace - специалист
Търсех подходящ раздел къде да пусна темата, и видях че тука се пускат подобни теми за гедоре. Ако модераторите решат, нека преместат темата.

Съществува ли преходник за такъв бит който да го ползвам на тресчотка:

Изображение

Имам такива битове от различни комплекти които съм купувал и искам да си купя тресчотка да ги ползвам.

Прикачен файл

2012-04-18_213308.jpg
2012-04-18_213308.jpg (14.4 KиБ) Видяна 3228 пъти
velsi - Почетен майстор
Има, да. За най-малкия размер гедорийки. Имам едно такова, приятел го забрави при мене, ако не забравя утре ще ти го снимам.
velsi - Почетен майстор
Ето, това си го купих днес за 2 лева.

Прикачен файл

00 002.jpg

Прикачен файл

00 001.jpg
grace - специалист
velsi, много добра информация. Как му викат на този преходник (пише ли нещо на кутийката) и от къде го взе, за да мога да намеря и аз. Благодаря ти.
grace - специалист
Благодаря за инфото!

Използвам темата за още един въпрос. Видях на линка който си пуснал следващият комплект който имам:

http://www.servina.net/index.php?c=view_prod&stID=16082

Вътре има едни джаджи които така и не разбрах за какво са, става въпрос за най-ляво под битовете, тези двете пластмасови джаджи:

Изображение

Под тях пише: PVC Finders.

Така и не разбрах за какво се ползват.
Chefo77 - майстор
Дълбочинен стопер, то си пише :)
grace - специалист
Chefo77 написа:
Дълбочинен стопер, то си пише :)
Стоперите са в дясно черните, аз питам за тези двете пластмасови сиви джаджи (горе в ляво) на които пише PVC Finder.
jekasus - майстор
Аз пък виждам PVC Fingers, мяза ми на държач за битове, мушкаш бита вътре и въртиш с пръсти, понякога е доста удобно.
grace - специалист
Хм, може и Fingers да е, утре ще видя точно какво пише на кутията. И ще го снимам отблизо.
  • 1
  • 2

Тема "Преходник за тресчотка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: