• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
jekasus - майстор
По-точно ме интересува "захапка" между редовете. Утре , вдругиден цапни една снимка.
Вадим Владимиров - специалист
Имаш впредвид "между долния и горния лист"?
jekasus - майстор
И така и така, че като попитали дядо поп, дали ракия или вино ще пие, а той - и бира :lol:
Между странични листове вече съм показал. Търся "бирата".
Прикачен файл:
DSC04894_1.jpg
Не знам дали ще разбереш нещо от тази, затова ще пусна друга.
Прикачен файл:
123.jpg
jekasus - майстор
За "бирата" - сложи цигла до цигла и ги снимай, ще схвана снадката, че къде да ги търся, че да ги зяпам. Брамак, старите цигли и турски(цигански) керемиди са ясни.
П.П. -(след последния пост) етернита се застъпваше на две вълни, но на снимки не се разбира.
Пич това са метални керемиди. Стига откачай :-D
schuldiner - майстор
Давай, не се притеснявай. Кажи и за другите ".....още две слаби конструктивни места". И между другото, това не е ламперия в смисъла, който познават всички. Това си е най-обикновена плътна дъсчена обшивка с най-обикновени кофражни, но чисти дъски.[/quote]

Ако не беше питал... На твои снимки съм виждал едно не съвсем редовно снаждане на маия без поп отдолу. Малко мебелисти си падаме май. Иначе покривчетата ти са чудни. Поздравления!
Изображение
На тази трябва вече да видиш.
schuldiner написа:
Давай, не се притеснявай. Кажи и за другите ".....още две слаби конструктивни места". И между другото, това не е ламперия в смисъла, който познават всички. Това си е най-обикновена плътна дъсчена обшивка с най-обикновени кофражни, но чисти дъски.
Ако не беше питал... На твои снимки съм виждал едно не съвсем редовно снаждане на маия без поп отдолу. Малко мебелисти си падаме май. Иначе покривчетата ти са чудни. Поздравления![/quote]
Предполагам, че говориш за това
Изображение
Дано след тази зима, всички да са мебелисти като мен. :partyman:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Дайте съвет за покрив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: