Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
relaxxx - специалист
Трябва ми съвет за вана. Мястото в която трябва да влезе е 2 метра, и се чудя кой размер да избера... 160....170....180....190... какво ще ми кажат разбирачите. След това банята е отдавна завършена ще има ли проблем да се сложи ваната. Как да се захване по - добре? Ще трябва ли да се подзидва и да се лепят плочки или може и с тези панели които се предлагат към ваните. Благодаря за вашите съвети. След като я сложа ще постна снимки да я видите. :rock:
VLADO66 - майстор
Зависи каква топла вода ползваш/ТЕЦ или бойлер/-количеството е важно.За вана трябват абсолютно прави ъгли.Панелите не ги харесвам-обичам замонолитените вани.Ако подзиждаш остави отвор 1 плочка за ревизия на сифона.
chapara - майстор
При вече готова баня, вана с панел, а за големината Владо ти е обяснил кое е водещото. :wink:
relaxxx - специалист
Ами аз използвам ТЕЦ, така че няма проглем с пълненето. Подзидването , като че ли и аз го предпочитам като естетика, но не ми се занимава с майстори.... сам дали ще се оправя с панелите? Не съм вързан в ръцете, така че не ме плаши това като работа, ако някакви приблизителни съвети дадете за монтажа ще се справя!

Някакви идеи как точно се закачат тези панели?

Мисля да взема вана на Видима и по точно тази, дали са добри? http://vidima.bg/index.php?option=com_v ... d=9&sgr=15

Много важно да е антислип, че така съм се чупил във вана чееее
chapara - майстор
Ще се справиш, има си и схема за монтаж :wink:
relaxxx - специалист
A някой да има снимка на вана с панел..
iva6ki - специалист
Във вана са ми казали че се избира така че като легнеш
напъно изпънат главата винаги да е над водата да не би да
захъркаш и забълбукаш :lol:

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (32.08 KиБ) Видяна 5873 пъти
chapara - майстор
iva6ki написа:
Във вана са ми казали че се избира така че като легнеш
напъно изпънат главата винаги да е над водата да не би да
захъркаш и забълбукаш :lol:
А във вана за двама , само по двама ли се къпят? Ако ти се приспи, да ти изплющат един , та да се събудиш?

:-D :lol: :?
jekasus - майстор
Тук има място за трима, кой е трети да си избирате :-D Че не се знае къде ще те изплющат, ако заспиш :lol: :lol: :lol:

Прикачен файл

DSC_0277.JPG
Lube - напреднал
каквато и вана да си избереш, ако е акрилна се регулира с крачета, после се изолира със силикон(да иска прави ъгли) но и това не е фатално, панела се монтитра лесно, резивизията както ти споменаха за сифона е много важна, и друго понеже няма да я ползваш повече от 10-20% да я пълниш си вземи такава дето случайно точно пред душа няма некви извивки, да е достъпна един вид, щото едва ли си предвидил душ излизаш от нея самата(или отстрани) а ползваш предполагам стандартния!
Аз лично не съм привърженик на ваните, иска си и перде примерно, че да не мокри наоколо..., виж ако имаш много място и е хидромасажна :supz: :prayer: но при нормални обстоятелства предпочитам душ-кабина!!!

Тема "Съвет за вана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: