• 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 132
Всичко за дърводелството
tuborko - специалист
Вчера ходих до изложението Хоби, Лов и Риболов” в мол Varna Towers и имаше невероятни поставки за ловни трофеи...останаха ми очите на тях.Шапка свалям на майсторите които са ги правили...
Ето и малко снимки:
Прикачен файл:
IMAG0238.jpg
Прикачен файл:
IMAG0239.jpg
Прикачен файл:
IMAG0240.jpg
Прикачен файл:
IMAG0241.jpg
Прикачен файл:
IMAG0242.jpg
Sharkolia - специалист
tuborko написа:
Вчера ходих до изложението Хоби, Лов и Риболов” в мол Varna Towers и имаше невероятни поставки за ловни трофеи...останаха ми очите на тях.Шапка свалям на майсторите които са ги правили...
Ето и малко снимки:
Прикачен файл:
IMAG0238.jpg
Прикачен файл:
IMAG0239.jpg
Прикачен файл:
IMAG0240.jpg
Прикачен файл:
IMAG0241.jpg
Прикачен файл:
IMAG0242.jpg
Ми шапки долу пред копир фрезата :)
florian - напреднал
Шарколия,наистина ли мислиш, че са правени на фреза!!!ако е истина-свалиям шапка на конструкторите на машинката!!!абе тия ще вземат хляба на рашидов и чапкънов!а иначе резбата си я бива-само скромно любителско мнение!!!
profesionalist_wood - майстор
Познавам някои колеги които се занимават с това,но от колегионалност ще запазя професионална тайна. :-D
florian - напреднал
драги професионалист,
наистина ли тази ажурна резба е правена от програмируема машина!!! а за табелата на доктора-добре че не е гинеколог!!! :prayer:
Ако имаш 100 000 лв...те преди време бяха инвестирали яко пари в машини и обучаваха оператор да ги изрязва с векторна програма във която има вкарано триизмерно предварително направено изображение,ама нали оператора е тъпанар и некадърен не можеше да ги реже и ги съсипваше с фрезата а за същата работа в някой техникум ще го изрежат по добре и то на ръка...Има и такъв вариант-реже се на СНС и после допълнително на ръка.
Но в случая тук е че на снимките са с лошо качество и не може да се определи как е работено или на фреза или на ръка. Ще потърся линк и ще го постна тук.
sharkolia качи ги пак същите снимки защото не на всички компютри излизат изображенията
jordano - специалист
На снимката с глиганската глава ясно личи работата с длета, така че за какви 5 лева става въпрос. Има толкова безработни резбари, че е много пъти по евтино да се направят на ръка отколкото да се правят такива инвестиции. И колко хора си купуват стойки за трофей та да ти излезе сметката с толкова скъпа апаратура.
tuborko - специалист
Ето и последната ми творба в cowboy-ски стил :-D
Прикачен файл:
IMAG0246.jpg
Прикачен файл:
IMAG0247.jpg
Прикачен файл:
IMAG0248.jpg
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74