• 1
  • 2
Връзката между 2 свята
elby75 - специалист
Здравейте,дано този път някой ми обърне малко внимание.
Пуснах една тема но ....
Няма значение,значи иска ми се да си разширя апартамента и идеята е да избия стената на кухнята да махна тоалетната и всичко това да стане коридор,кухня ,трапезария и всекидневна.
Тук някъде гледах подобни промени и много ми хареса ,но нямам спомен къде бяха.
Мога да дам схемка на помещението,и моля за Дизайн проект.
Мъжа ми да погледне и да действа
Замислиа съм да се прави пролетта.Но трябва всичко да е готово .
Благодаря предварително.
Приемем идеи всякакви и за всичко от коридор до хол.
Благодаря предварително
elby75 - специалист
схема на апартамента

Прикачен файл

S4030223.JPG
S4030223.JPG (190.45 KиБ) Видяна 8661 пъти
8180 - майстор
В банята се надявам да има WC? Сегашната стена м/у Т и К бих оставил за гръб на бокса поне частично. Коридорът все едно ще е коридор.
Новото помещение (заедно с коридора) ще е почти колкото хола - може би тясно за всичките функции, но ако няма какво да се прави, вероятно трябва да се обединят функции - например трапезария и всекидневна.
Ако се приобщават тераси, сегашният хол май е по-перспективен, а и по-малко работа, особено ако не се пипа тоалетната.
elby75 - специалист
мислиш ли че ще е по лесно да се прехвъли кухнята в хола.
И това е вариант ,но не искам да усвоявам там терасата ,няма къде да простирам.Другата е усвоена,не е избито вътре още незнам.Предложете нещо още не съм се спряла на окончателен вариант.
8180 - майстор
elby75 написа:
мислиш ли че ще е по лесно да се прехвъли кухнята в хола.
И това е вариант ,но не искам да усвоявам там терасата ,няма къде да простирам.Другата е усвоена,не е избито вътре още незнам.Предложете нещо още не съм се спряла на окончателен вариант.
Зависи къде е мръсния канал в бянята - би трябвало да няма проблеми или малки. При всички случаи по-малки от премахването на WC.
Ако банята е ремонтирана и не се пипа - мислим!?
Аз гледам квадратурите - ако избиеш всичко в твоя вариант ще имаш ок. 16м2 за дневната група, включетелно коридора, през който така или иначе ще се минава и трябва да е леко извън тази площ.
15м2 имаш чисти в сегашния хол (без терасата). Поне на скицата последната изглежда по-добра за усвояване.
От друга страна при 3-4 човека, без второ WC си е гадно (собствен опит).
Във времето (по-големи деца), известна самостоятелност на спалните сигурно ще е добре - гаджето на сина няма да дефилира пред всички в хола и ще могат да за"легнат" над уроците (в сегашната кухня) и преди всички да са заспали. :)
Изчакай малко - тук много се дискутират подобни неща. Да кажат и други. Малко не е подходящ раздела "Коридора".
vuikata - напреднал
ето какво измъдрих в по свободен европеиски стил всичко да е общо
Изображение
elby75 - специалист
Много ми харесва,като идея,но трябва да помисля.
Имаме и две деца ,т.е по едно врем и детска ще ни трябва.
vuikata - напреднал
вкарваш терасата в сталнята от моята снимка разделяш ги на две с малко коридорче или с преградни преместваеми стени
elby75 - специалист
ето схема на хола и спалнята,има парно под прозорците,което разбира се може да бъде преместено.На хола имам и тераса ,но ми се иска да остане за простиране

Прикачен файл

S4030244.JPG
S4030244.JPG (120.49 KиБ) Видяна 8318 пъти
vuikata - напреднал
спорет мен вече нее нужно да имаш тераса че да имаш и простор вече има сушилници които се слагат до радятор или климатик и дрехите исъхват много по бързо
  • 1
  • 2

Тема "От външната врата в кухнята и трапезарият" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: