Мечтата на всяка домакиня
Krelion - специалист
Снимките са с талефон и не са много добри.

Прикачен файл

IMGP4808.JPG

Прикачен файл

IMGP4807.JPG

Прикачен файл

IMGP4806.JPG

Прикачен файл

IMGP4805.JPG

Прикачен файл

IMGP4802.JPG
Krelion - специалист
Бен написа:
Честито за гарсонерата и " моите съболезнования" за това, което те чака.
Само ще кажа,че най хубавата част беше планирането на ремонта,проектирането,ходенето по фирмите,обсъждането в къщи вечер...
Krelion - специалист
pipilica написа:
Да пусна ли снимки на моята кухня.
Давай :)
Снимките говорят.
Много добре изглежда, а от какви материали е направена? Моето пространство е горе долу с подобни размери, всъщност аз още нищо конкретно не знам, за това питам информативно да дадете впечатления от фирми и т.н.
манихеин - специалист
Изтрили са ми мнението, явно са го сметнали за реклама. Както и да е. Пак ти пиша - важното в твоя случай е как ще изглеждат нещата в комплект. Както си я подкарал - днес решаваш за кухнята, правиш проект за нея, утре за спалнята, правиш за нея, и т.н., - не че не става, ама не става това, което може да стане. Материалите на пазара са едни и същи, плотовете са едни и същи, обковът е един и същ - която и да е фирма може да ти направи проект, разкрой и сглобка, не са ти те проблем, в края на краищата за тази цел си има договори, в които се описват изискванията, проблемът ти е общият вид на целия апартамент. Туй от мене, пък всеки си има мозък в главата, сам си решаваш.
Krelion - специалист
Материалите са класика в жанра-ПДЧ,вратичките-МДФ и затъмнено стъкло.Гръб-също 18 мм ПДЧ.Плот-38мм.Механизми-Блум,плавно затваряне.
В една фирма за кухни и в еником ми казаха,че не могат да съберат тези уреди в толкова малко пространство,но ето че може :)
Рисувате си помещението с размери и обикаляте.
Горе съм написал фирмата.
pipilica - майстор
Е ето нови

Прикачен файл

P1010010.JPG

Прикачен файл

P1010006.JPG

Прикачен файл

P1010004.JPG

Прикачен файл

P1010003.JPG

Прикачен файл

P1010001.JPG
Последна промяна от pipilica на нед апр 29, 2012 12:40 am, променено общо 1 път.
Бен - напреднал
Чакам снимки " на светло" .
pipilica - майстор
Ей забравих, утре ще пусна.

Тема "Съвет за фирма за изработка на кухня???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: