Стефко написа:Сашо, а помниш ли какво беше в началото?Спомням си,че ти предрече едно голямо нищо,а вече си опроверган

Стефко написа:Сашо, а помниш ли какво беше в началото?Спомням си,че ти предрече едно голямо нищо,а вече си опроверган
sasho 28 написа:Стефко написа:Сашо, а помниш ли какво беше в началото?Спомням си,че ти предрече едно голямо нищо,а вече си опроверган
Стефан написа:Като гледам от снимките, май нищо не е направено както трябва на времето. Нито къща има, нито основи, нито плоча. Явно е строено по соц.времето, с икономисани материали от друг обект. Май се опитваме да направим от нищото НЕЩОЗагубена кауза
Стефан написа:Не искам да съм пророк, но май ще се получи едно голямо НИЩОАко се върнеш в хронологията, ще видиш и товаЖалко за усилията на целия форум.
Стефан написа: Предполагах, че ще се стигне до тук. Преди да продължиш, ревизирай и основите. Сега е момента, преди да съжаляваш.Още тогава ти предсказах, че ако се опитваш да ремонтираш старото положение, нищо няма да направиш. За това ти предрекох, че ще бутнеш всичко, и ще строиш на чисто.
ArturDent написа:...Първо пускаш дълга стреха, а като вземе да увисва от собствената тежест, режеш, докато се оправи. Или подпираш, ама не е същото...
ArturDent написа:1. Тухлите - Виж бетоновите блокчета за ограда.По проект е 15 градуса или 27%.При тебе колко е,ако имаш спомени? А гредите,които имам и купих за кофража-20 броя,са 10х8см.
2. Стреха - ами при добри греди, можеш и 1.5 м да пуснеш. При мен е 92 см.
П.П. 20 градуса е много малък наклон....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: