• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
pipilica - майстор
Щурците са доста по-едри от другата гад та може да се наложи да увеличиш дозата.
Що не хванеш няколко и да пробваш различни препарати.
От по-силните отрови може да пробваш Моспилан, Нуреле Д или ако намериш някъде Ланат 90.
VLADO66 - майстор
С Бaнкол пръскaт от хeликоптeри и сaмолeти мaрокaнскитe скaкaлци дeто идвaт от юг чaт-пaт
efendi - специалист
pipilica написа:
Щурците са доста по-едри от другата гад та може да се наложи да увеличиш дозата.
Що не хванеш няколко и да пробваш различни препарати.
От по-силните отрови може да пробваш Моспилан, Нуреле Д или ако намериш някъде Ланат 90.
за това не се бях сетил, да хвана няколко и да ги напръскам, така наистина ще разбера какво точно ми трябва. благодаря ти за идеята. то малко и акъл се иска понякога,ама а де...!
VLADO66 - майстор
Гледай да не им влезе в очите че озверяват :lol:
pipilica - майстор
То малко не е по темата ама да кажа преди доста времев панелката имаше хлебарки и с кво ли
не ги пръсках и не мрът и накрая донесох от работата чист етилен гликол мяза на глицерин ама
малко по гъсто много им хареса на вкус, яде и след малко умира. Та и за тия щурци трябва да се проведе опит щото на никой препарат не пише че е за щурци и съответно дозата за тях. Според мен тябва да е някакъв инхибитор на холинестераза. Този карбофуран е точно такъв и
трепе тотално всичко което мърда но го няма тука. Ако си виждал червена или розова царевица за посев семената са третирани точно с това, ако една кокошка глътне 4-5 зърна умира до 30-40 минути. Пробвай да намериш Ланат 90 почти същото е или Дурсбан то е по-отровното на Нуреле Д
http://agromagazin.eu/NURELE-D-1l-p-4.html
hidrazin - майстор
РЕГЕНТ му е майката, ама го спряха.По-точно не са го спрели напълно, ама сега е 200 пъти по-скъп.
:partyman:
  • 1
  • 2

Тема "борба със щурци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: