Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте! В момента си обзавеждаме мини жилището. Пространството ни е много малко и имам идея да използвам табуретката от холовата гарнитура за холна масичка. Виждала съм по списания да слагат върху табуретка или стъкло или плот от ПДЧ. Имате ли идея как се закрепва и кой може да ми измайстори нещо такова?

Благодаря предварително на всеки отговорил.
georgiarg - специалист
Защо не си купиш малка холна масичка??
Защото мисля, че така ще стане много ефектно и ще използвам оптимално пространството.
vuikata - напреднал
трябваше да се сетиш по рано има холни гарнитури които са направени по този начин както е таборетката отгоре се поставя масичката
Ясно, но вече е късно. За това искам съвет от специалист. Ще ви бъда благодарна, ако някой ми даде някоя идеа за моята табуретка. :)
Тани - модератор
Не знам дали се сещаш , че за да получиш конкретен отговор , трябва да зададеш конкретен въпрос! Та в този ред на мисли не е лошо да дадеш снимка на табуретката!
vuikata - напреднал
еми взимаш всички размери ще ти трябват 3дъски от стар гардероб или нещо такова даваш ги някаде да ти ги одрежат на банцик по размер правиш дупки за нутове слагаш лепило за дарво слагаш нута и готово

Тема "Табуретка като холна масичка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: