• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
batkotony - специалист
Специален и малко позакъснял поздрав за Стив от мен и от къдравия... :-D
Вече и аз съм в играта... :rock: :drinkers:

Прикачен файл

Изображение086.jpg
stiv1961 - майстор
Ми той станал много убав :) Желая много мат,риал да мине през него :partyman:
batkotony - специалист
Убав е,щот убав човек ми го е подарил :-D .Е,поиграх си с дупката,ама го удурдисах.Още на първата проба нямаше течове и пристъпих към фините доработки и дръжките...Просто въпреки всички очаквания бях абсолютно изумен от самата концепция,начина на работа и бързината на приготвяне на продуктите.Сега обмислям как да гепя една алуминиева голяма кръгла тава от майка ми за капак за задушаване... :)
Благодаря за пожеланията,ще гледам да не му давам да изстива... :partyman:
Последна промяна от batkotony на нед мар 18, 2012 9:19 am, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
Преди да гепиш тавата помисли за някой леген със същия диаметър. Аз днес пробвах и стана уникално. Утре ще постна снимки,
че днес май ме хвана някакъв вирус, дейба и болести :sad:
П.П. Ето го новия ,,аксесоар" към валандара :-D Пасна като похлупак на гърне :)

Прикачен файл

170320121640.jpg
filmatoplo - майстор
:-D Е нема такова животно :drinkers: .
bulhomes2 - майстор
Днес беше сефтето на моя. Със свито сърце го представих на планинари хора,които всяка седмица са на сефалък и ... определено казаха че е е супер и вече забравяме скарите.
Прикачен файл:
Valandra.jpg
Май тук обяснявах как смятам, че е добре да се направи - със стойка и възможност за завъртане за оправяне на мръвките. Не ми се получава да вграждам клиповете поста - затова -

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eBFFd33ce8s[/youtube]

Стойката е баскетболен кош, купуван за 3 лв от Кауфланд
stiv1961 - майстор
Честито и на теб, вече си в играта :) А това с коша направо ме ,,уби", много тарикатско :partyman:
bulhomes2 - майстор
Обаче нещо не ми се получи с почистването. Явно защото се мъчих чак на другия ден. Пробвах с няколко вестника и като видях, че не става - телената четка на дрелката и за 5 минути блесна. В смисъл - пак си остана черен, но гладък...
filmatoplo - майстор
:wink: Аз снощи след пържената цаца 1 кило , излях почернялото олио ,после поливам директно Валандъра с вода -3 халби му полях -веднага се изпаряват, с парата и всякакви остатъци ,обърсвам го с парцал и го намазвам с чисто олио .Метнах го наново на огъня и опекох 3 кремвирша :-D :partyman: и бира ,бира.
bulhomes2 - майстор
От туй ще да е. Аз не обърнах внимание кой беше на края на печенето...
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: