Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
nikel - специалист
Какъв дълбокопроникващ грунд да сложа за да мога да залепя тапети?
Помещението ще се ползва сезонно /Вила/.
timo1 - специалист
nikel написа:
Какъв дълбокопроникващ грунд да сложа за да мога да залепя тапети?
Помещението ще се ползва сезонно /Вила/.
Първия ден намазах стената(грундирах) с лепилото за тапети,на втория пак я намазах ...след това и тапетите... и лепене :drinkers:
Изображение
EDI - майстор
Аз не бих рискувал върху постна боя, независимо от грунда.Ако ще го правиш, и ако не ти се стърже до чисто, поне първо измий добре постната боя от стената.
nikel - специалист
Точно стъргането на постната боя искам да избегна,ако се реша на това изпитание ще шпакловам стените.Затова питам за тапети,че нямам време да изпипвам нещата в детайли.
Spokoiniq - майстор
Без миене НЕ става, не прави глупости.Няма грунд, който да те спаси в случая.Голямата гъба,даже две, да не се бавиш,и един да ти помага да я плакне, бързо става.
BanoTheWolf - специалист
при пребоядисване на стена, покрита с постна боя, тя трябва старателно да се премахне. Това се прави чрез навлажняване и изстъргване с широк шпахтел, а остатъците се измиват с вода и кърпа или дунапренова гъба.
:idea: Източник :arrow: http://napravisam.net/?p=7008

Иначе аз лично бях чул даже да се намазват с боза, за да залепи, да се получи нещо като грунд, ма това явно са некви бабини деветинини :-D
georosi - специалист
Ако не е боядисвано с вар многократно-грунд от C-200+вода 1:1,.Ако е винервайс трябва да се измие и пак с да се грундира,същото важи и ако е варосвано и наслоено много.

Тема "Тапети върху постна боя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: