• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Стефан - майстор
velsi написа:
Тъй де. Ама никой не твърди, че хората, които си обзавеждат жилищата "по-така" не стават за компания.
Позволявам си да те цитирам, въпреки правилата. За нагледност. Стават за компания, разбира се. Само, че аз не се вписвам в тяхната компания. Случвало ми се е, и откровено да ти кажа, съм се чувствал некомфортно.

Може и да не се съгласиш с мен, твое право е. Но, както аз, човек от низшите слоеве, така и ВИЕ, Майсторите, сте в същото положение. Вие сте там, за да им изпълните изчанчените прищевки/наречени дизайн/, и нищо повече. Плащат Ви, и до там. Някой от тия нови буржоа да ви е поканил на гости, на коктейл???
velsi - Почетен майстор
Стефане, меко казано се излагаш с тези си разсъждения. Добре, аз миналото лято правих ремонт на единия от таваните си, за което бях пуснал тема. Направих го прав, защото не ми се занимаваше да правя орнаменти пък и нямах много време. Сега планирам да правя окачен таван в коридора, за да сваля височината и да сложа изолация. Мисля този път да направя някакви орнаменти или нива, за да разчупя обстановката. Това ще ме направи ли буржоа?! Или не си наясно, че на хората им е писнало да живеят в скапаните и мухлясали панелки (и не само) толкова години без никакъв ремонт и теглят кредити за да придадат малко по-приветлив вид на жилищата си? По цял ден обикалям по жилищата на хората и повярвай ми със или без гипскартонени тавани хората са си най-обикновени и не това прави един човек такъв или онакъв.
Стефан - майстор
Много добре разбираш за какво говоря, ама се правиш на ударен :lol: Дано останалите ме разберат по-добре. Жив и здрав! Не искам да влизам в повече спорове!
  • 1
  • 2

Тема "таван от гипс картон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: