bulhomes2 написа:Едва ли съм разбрал правилно, но ще пробвам...Прикачен файл:Prechistvatelna.jpg

bulhomes2 написа:Едва ли съм разбрал правилно, но ще пробвам...Прикачен файл:Prechistvatelna.jpg
Subsa написа:С какво чертаеш колега?С CorelDraw. AutoCad-а е за чертане, но на това по-му разбирам, че с него ми е работата.
Справяш се добре!
bulhomes2 написа:Точно за това ми беше чуденето. Разбрах още във forum.imoti.net, че в първия резервоар бактериите трябва да са без кислород, а във втория - със. Но в първата ми схема въздуха в тръбата между двата съда пак остава вечен (несменяем), както и въздуха между изхода на първия съд и U-to. Както и да е - не искам да си мислиш, че нещо оспорвам - тъй ще го направя, но не можах да си го обясня и затова питах.Първата и втората ти схема са конструктивно грешни ,относно движението/потока/на водата.Третата,последна схема е перфектна.Прави я така системата и няма да сбъркаш. За събота нямам идея още и междувпрочем не съм интересен събеседник ,щото имам говорен дефект и нищо не ми се разбира!Но ще помисля а предложението.
ПП. Вземи та хвани влака в събота за Троян! Доста хора ще сме. Ти си желан и интересен събеседник.
8180 написа:Бихте ли уточнили нивото на това U в третата схема - малко странно високо ми стои.Принципно след тоалетната чиния винаги има вертикален вентилационен щранг.Целта е да няма въздушна възглавница за отпадните води,той е достатъчен и да извежда газовете образувани в първия съд високо над покрива.В първия съд се търси не да няма празно ,ами да не влиза кислород или пресен въздух с кислород,тъй-като в него живеят безкислородните бактерии.Нивото на връзката между двата съда е такова,че да позволява при всяко влизане на вода в първия съд толкова да преминава във втория през слоя на стиропорените топчета.
Да разбирам ли, че се търси в първия съд да няма празно (въздух)?
Как се процедира с вентилацията на системата в къщата - откъде взима вход?
Фло написа:Принципно след тоалетната чиния винаги има вертикален вентилационен щранг.Фло,
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: