• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 34
Съвети за начинаещи готвачи.
dimov64 - помощник
Стив 1961,ако все пак ти попадне Валендър с дупка обаждай да го купувам!!!
filmatoplo - майстор
:) Вчера открих един който е заварен като стойка -основа на 1 маса , сега врънкам собственика да ми го даде :wink: От назъбените е , но и те стават :wink: .
comunikator - специалист
Аз не можах да си намеря :? 100 човека питах....
Засега се задоволих със това :

Прикачен файл

P5028662.JPG

Прикачен файл

P5028660.JPG

Прикачен файл

P5028658.JPG

Прикачен файл

P5028657.JPG
stiv1961 - майстор
dimov64 написа:
Стив 1961,ако все пак ти попадне Валендър с дупка обаждай да го купувам!!!
Добрините ми нямат край :lol: , имам един в гаража, мислех да си го правя за мен защото е с още по- голям диаметър/ мисля 620 мм/, ноооо явно ти ще си новия собственик :) . Пусни ми на лични телефона си и другата седмица ще ти се обадя да получиш подарък за рожденния си ден/ независимо кога е/ :)
Аз не можах да си намеря :? 100 човека питах....Засега се задоволих със това :
comunikator, ти ще си следващия ако ми попадне диск/ все пак dimov64 ми е градски/ :)
dimov64 - помощник
БЛАГОДАРЯ !!! И ще почерпя !!! :drinkers:
Stefan_62 - майстор
Здравейте кулинари и почитатели на манджите приготвяни по-нетрадиционен начин и най-вече във "Валандар", най-после се завърнах за малко от село и след като си направих и аз "Валандара", с малко закъснение реших да кача малко снимки от първите проби. Мога да заявя откровенно, че наистина малкото неща които приготвих станаха "мозък". Първата проба беше на Великден, ето и малко снимки на приготвянето на /картофки, наденица, кебапчета, пилешки крилца, свински ребърца и кюфтета/:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Втората проба беше за Гергьовден, където импровизирах малко, но агнешката плешка стана перфектна на вкусови качества. И понеже както казах импровизирах малко с подправките и маринатата кръстих гозбата "Агнешко алаСтефани" :lol: :tonqe:, ето какво се получи:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ами това е за сега, при следващото готвене още снимки :drinkers: :partyman:
MMIel - специалист
Ееееееее, не можа ли малко по замазани снимки да сложиш или да са по отдалеч. Тия много хубави. Направо ми изтекоха лигите. Браво. :partyman: :drinkers:
stiv1961 - майстор
Мммммм, хубав фоторепортаж :) на това отгоре и апетитен :partyman:
Andri01 - майстор
Е,вече и аз имам!!! Преди години ми попадна такъв диск от брана-изкара горкия 10-на год.на двора като стойка на менгеме. Сега обаче е повишен в ранг"валандер"-от събота и се оказа,че много му отива :).Сефтето беше с...миди!Почвам да му бая,да му чета рецепти и надявам се в скоро време да пусна някоя снимка.
Stefan_62 - майстор
MMIel написа:
Ееееееее, не можа ли малко по замазани снимки да сложиш или да са по отдалеч. Тия много хубави. Направо ми изтекоха лигите. Браво. :partyman: :drinkers:
Ами може, но телефона такива ги вади. :lol: Благодаря.:drinkers:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 34

Тема "Рецепти за ,,Валандар"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: