• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
VLADO66 - майстор
Ако бюджета ти е малък си вземи по-добре руски битумни керемиди,Изолата я забрави.
schuldiner - майстор
Леко с публичните критики, че моят доставчик почти като виц ми разказва, как Изола осъдили някакъв за негативно мнение, "уронващо престижа им".
За да не казвам нищо лошо, ще коментирам така:
Трябва да ми платят, за да кажа добра дума за български производител в областта на хидроизолациите. Но за себе си пак ще имам друго мнение.
VLADO66 - майстор
Не съм споменавал пълното име на фирмата. :wink: и с удоволствие бих си сложил продукти на нея ако ми се даде 10год. безусловна гаранция/писмена/ покриваща всички разходи по евентуалната смяна на покритието
schuldiner - майстор
Последния ми контакт с ... е от тази зима - първо опитаха да ме обвинят в некомпетентност, т.е. неправилно полагане, ама като не отстъпих и леко си отворих устата да обяснявам пред инвеститора кое точно са спестили в производството (безкрайната тема за мострите, сертификатите и фактическото качество), изведнъж приеха изпълнението за добро, въпреки някои външни недостатъци... Предишен опит с тях имах преди 5-6 години. Още по-предишен - бачках с тях преди петнайсе години, докато не ме издъниха на голям обект. Следваща проверка пак след толкова и то само ако отново се наложи да работя с вече закупен материал.
Та така де, въпрос към модератора:
Като нямаме право на директна реклама, важи ли същото за антирекламата?
За мен е най-неангажиращо когато някой попита "Добър ли е този продукт" да му отговорим просто с "НЕ". Ама като настоява за по-изчерпателен отговор, наистина ме засърбява да споделя... И нямам нищо против да ме редактирате, ако засягам непозволено нечии интереси, като прецените кое е полезно за форума и кое излишно.
VLADO66 - майстор
Ако няма мнения за "добрите" и "лошите" как ще се отсеят добрите :? А иначе за всеки влак си има пътници-важното е да има избор срещу какви пари да получиш най-доброто,това движи пазара и конкуренцията.
comunikator - специалист
Явно бюджета ми стига само за ИЗОЛА :shock: ,а и покрива се оказа с 12 квадрата повече от предвиденото. НЯМА КАК!!!
Някой знае ли дали Изолата имат самозалепваща ивица или трябва да се лепят с горелка?
Какво е по добре обикновен воалит или воалит с пясък с основа от стъклен воал?
Чакам да видя каква оферта ще ми предложат тези дни!
VLADO66 - майстор
Нeщо мaлко си объркaл понятиятa,но нищо,Аз тe съвeтвaм щом си притиснaт от пaритe дa положиш кaчeствeнa рулоннa хидроизолaция/АРР модифицирaнa/ вмeсто дa сe мятaш нa нaй-нeкaчeствeнитe шнидли.Зaeш мнeниeто ми зa Изолa и съм виждaл почeрнял зeлeн покрив нa 3 год.
schuldiner - майстор
Няма да се уморя да повтарям, че воалит (мембрана с основа стъклен воал) независимо от производителя е кофти материал. Има съвсем тясно приложение, което със сигурност не е върху ОСБ.
Виж EDI има добра тема за навес с рулонна изолация, но пак ще се повторя и за българските производители - не вземай!
comunikator - специалист
Днес ще ходя до един офис на една фирма за да проверя цената на рулоннa хидроизолaция АРР модифицирaнa някаква италианска?
VLADO66 - майстор
Тe итaлиaнцитe сa го измислили АРР-то.Глeдaй дa e нaй-мaлко 3мм.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Тема "Поставяне на битумни керемиди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: