• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 29
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
torbalan - Дървен философ
петък, следобед... който работи - умира му началника :)

така че - да се грижим за здравето на ръководителите ни ;)
danaildr - специалист
torbalan написа:
петък, следобед... който работи - умира му началника :)

така че - да се грижим за здравето на ръководителите ни ;)
още час два и си бягам .......
Gnus - специалист
Що бе, ЛибреОфис Калк си е много читав като замесител на Ексел.
Всъщност, ако има читава МС програма, това е Ексел, признавам го.
Само дето сега в новите МС Офиси от 2007 нататък вече започват да минават отвъд оптимума за използваемост...
SHADOWAWS - специалист
Оф да ви....
Като чета, и ми става ясно колко са зле някои индивиди с софтуера за Линукс!
Либре Офис = МС Офис пакета
.....всъщност що пишете глупости постоянно? Вземете се поинтерасувайте кво що и после давайте "адекватните" си мнения!
М/у другото вземете прочетете къде се ползва Линукс и къде Джамовете....определено в НАСА не ползват джамовете, в американските атомни подводници също. Абе американците не искат да ползват джамовете явно заради сигурността си (не главна причина, но една от многото....)!
Gnus - специалист
Никой не твърди, че "Либре Офис = МС Офис пакета"
освен ти де... :)
Не ми се търсят доказателства в интернет, но съм чувал, че Либре офис е разработен от част от екипа на Опън офис, които са избягали от Сън.
ArturDent - Почти Безобиден
Не намесвайте Сън, там мнението ми е категорично - всичко е БАВНА боза.
danaildr, ти чети ли линковете дето ти ги пратих?
За какви хакерчета става въпрос - MS ?

Никой (поне аз) не отрича, някои предимства на Linux, Но да ми казвате че е е по-добър във всичко...

Проблемите на Windows със стабилност и уязвимост идва от Middleware, задклавитурното устройство и това че държи голям дял. Никой няма да пише вирус за БеОС , например , като няма да се чуе за него.
Има и друго - мнозинството от потребителите на Linux са високо квалифицирани и а на Windows - обратното. Познайте кой прави повече поразии на собствения си компютър.

:drinkers:

П.П. Този сайт се хоства на Линукс, ама май беше хакнат ?!
stivemaster - майстор
Ако не броим колеги които са в съзнание като ArturDent някои хора продължават да не разбират какво точно пишат но .....
Все едно (ще се изразя по начин който ще прозвучи чуждо на някои хакери) аз да хваля телоподаващо с напълно цифрово управление на процеса на заваряване , на което трябва да се направят задължителни предварителни настройки на синергичния режим който ще се ползва , съобразен разбира се с вида заваряван материал , диаметъра на телта и т.н. Избор на режими и степени на реактивност на заваръчната дъга ,пулсови режими , тактове и т.н. и т.н.
Разбира се за сериозно напреднали - ръчни настройки но контролерно следени за съвместимост и високо качество на заваряване и предполагащи 99 съобщеия за внимание ,опасност и отказ за изпълнение.
Тази творба да заявя че е ултра популярна щото е функционална и може всичко.Какво ли значение ще има след като никой не може да си я пусне, а съответно дръгливия даречем райдер за 450 лв. се продава като топъл хляб щото го боцваш в контакта и почваш......
Дано съм обяснил ясно.
sstefanov - майстор
Не знам кое в аналогията на кое съответства, не е лошо да ни помогнеш малко.
danaildr - специалист
ArturDent написа:
Не намесвайте Сън, там мнението ми е категорично - всичко е БАВНА боза.
danaildr, ти чети ли линковете дето ти ги пратих?
За какви хакерчета става въпрос - MS ?

Никой (поне аз) не отрича, някои предимства на Linux, Но да ми казвате че е е по-добър във всичко...

Проблемите на Windows със стабилност и уязвимост идва от Middleware, задклавитурното устройство и това че държи голям дял. Никой няма да пише вирус за БеОС , например , като няма да се чуе за него.
Има и друго - мнозинството от потребителите на Linux са високо квалифицирани и а на Windows - обратното. Познайте кой прави повече поразии на собствения си компютър.

:drinkers:

П.П. Този сайт се хоства на Линукс, ама май беше хакнат ?!
Точно хакерите от М$ имах предвид . Погледнах линковете .... единия е за нещо минало и неподържано вече, другото нещо разработвано отскоро и недовършено още.
И никой (поне аз) не казва, че е по-добър за всичко, а за точно определени неща .... като браузване, слушане на музика, забавления у дома ... офис рабора (която не изисква задължителната употреба на ексел) ... кажи речи обикновения потребител (геймърите са друга бира)
А и хакерите не са лоши хора ....
stivemaster - майстор
Ми помисли малко колега и от друга гледна точка помисли не само от своя.И преди да давате примери със Сащ е добре да знаете как се разпределя пазара там и къде всъщност е Линукс ,кои потребители го ползват и т.н.Никъде в темата освен на едно място не стана дума за алтернативата според американците ОС Х.Помислете защо хората които са истински потребители и консуматори ,не като нас избират тези ОС ,макар че биха искали независима ,различна, новаторска, с отворен код и т.н. Но не всички са склонни да се вманиачат като тъпи мормони ,за да постигнат познаване на линукс дотолкова че да си свършат елементарна работата по същия начин както с ултрапопулярните ОС.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 29

Тема "Linux vs Windows" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: