Да бе загазват......Сигурно си викат на ум "разхвърляй мама, разхвърляй" 

colyo написа:Здравейте на всичкиЯ вземи и ми пусни тези ПДФ файлчета на пощата, че са ми любопитни. Предварително благодаря. А относно "аптеката" ще почакаш, щото сега все още ми е сезон и само тъпча кочинката в гаража...Като се позастуди и се поспра-ще реализирам разни идеики, ще снимам и ще дискутираме отново...))) Много коментари ми се искаше да направя, но като видя , че поста е от преди доста време се отказавм. Изтеглих няколко американски списания в ПДФ за домашни майстори. Е тези са извънземни в сравнение с повечето от нас. Обзавеждането в гаражите и работилниците им е по последен шамар на модата а на тема инструменти.......нямам думи(никой път няма да ги стигнем). До тук видях много идеи за обзавеждане на майсторски кът, но за малко от тях мога да кажа , че са удобни и приятни за работа. Вярно всеки се простира според възможностите и е по-добре да притежаваш китайска "пръчка" под ръка, отколкото марков инструмент в магазина. Имам приятел със сервиз, оборудван с.........от пиле мляко.......и прясно и кисело:)))) и от него съм хванал тертип, че е много по-добре да се работи на чисто и спретнато място. В момента строя къща и с жената сме се "разбрали"(просто и съобщих, щото иначе нямаше да се разберем) едната стая да ми остане поне на първо време за работилница. Все още не съм си довършил работната маса, но ще кача снимки в скоро време. Апропо пак от американците смятам да взаимствам една хубава идея. Много често ръчните им дърводелски инструменти са вградени в работната маса и и се ползват като настолни , а при нужда се вадят, та и аз мисля така да си ги навържа. Успех на всички и очаквам да видя повече "аптеки" по мазета и гаражи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: